Modri su u zadnjim trenucima ostali bez prijevoza, ali uspjeli su osigurati novi

 RONALD GORSIC/CROPIX
NAGLI PREOKRET

Dinamo u zadnji tren ostao bez aviona, ali nakon početnog šoka ipak su se snašli i pronašli rješenje...

Dramatično je bilo u četvrtak navečer u Maksimiru...
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 29. srpanj 2022. 16:21

Dinamo će, podsjetimo, u utorak u prvoj utakmici 3. kvalifikacijskog kola za ulazak u Ligu prvaka igrati protiv bugarskog Ludogoreca u Razgradu kod Ludogoreca. Taj dvoboj počinje u 20.45 sati po lokalnom vremenu, odnosno, u 19.45 po srednjoeuropskom.

I nakon dugotrajne potrage adekvatnog zrakoplova dogovoreno je s jednim zračnim prijevoznikom da Plavi polete iz Zagreba u ponedjeljak popodne do Varne, udaljene dva sata vožnje autobusom od Razgrada. Zbog tog kasnijeg leta bilo je predviđeno da Čačićevi igrači treniraju prije podne u Zagrebu, pa u Razgradu ne bi vježbali u večernjem terminu.

No, sve se u petak naglo promijenilo! Otkazan je, naime, bio taj let Zagreb - Varna, prijevoznik se pravdao da je jedna ekipa posade zaražena koronavirusom, a i da postoji problem s aerodromskim osobljem, kao, uostalom, u cijeloj Europi.

Nakon početnog šoka, Dinamova je administracija promptno reagirala i pronađena je pričuvna inačica itinerera, pa će tako Plavi poletjeti ranije iz Zagreba u Varnu, u ponedjeljak oko podneva, neće trenirati na Maksimiru, nego će vježbanje odraditi na stadionu Razgrada, Huvepharma Areni, u vrijeme igranja utakmice.

Povratak u Zagreb predviđen je odmah nakon dvoboja, pa bi, u najboljem slučaju, Dinamovi nogometaši mogli sletjeti u svoj grad u srijedu oko 5 sati ujutro...

Linker
26. travanj 2024 18:02