Dejan Lovren sa suigračima u Lyonu

 Icon Sport/ddp Usa/Profimedia
PRVA ŽELJA MODRIH

Dinamo u zadnjim satima krenuo ‘all in‘, cilja se najveći transfer dosad: ‘Sutra ćemo biti pametniji‘

Može li se dogoditi da se u klub vrati Dejan Lovren? "Radimo na tome", poručuju nam iz kluba
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 13. veljača 2024. 23:17

Tijekom utorka, nakon što su otpale opcije Arsenija Bagatova (21) iz Zorje Luhansk (preskup), te Španjolca Raula Torrentea (22) iz Granade (nije opcija), pojavila se mogućnost, potvrđena iz kruga Dinama, da su jake opcije - Dejan Lovren (34) te Konstantinos Laifis, 30-godišnji polivalentni član belgijskog Standarda, koji može pokrivati gotovo sve obrambene pozicije. Uz jasnu poruku: "ili jedan ili drugi, sigurno ne obojica".

Te dodatak: "Sve će biti poznato do kraja večeri..."

Kraj je večeri, ipak, došao, no konačni rasplet nije se dogodio. Večeras nam je, naime, stigla nova poruka: "Bit ćemo pamentniji ujutro..." Što u ovome času znači da se pokušava riješiti stvar s Lyonom oko povratka proslavljenog Vatrenog, a ako to propadne, Modri će krenuti prema Cipraninu.

Može li se dogoditi da se u klub vrati Dejan Lovren? "Ništa nemoj odbaciti, jer na tome radimo", zadnja je poruka u utorak navečer.

Nije izrečeno, ali očito je Lovren nedvojbeno prva želja Dinama. Pitanje je samo može li i kako hrvatski prvak složiti financijsku konstrukciju da ga dovede. U svakom slučaju, Dinamo igra "all in" u smiraj zimskog prijelaznog roka. Hoće li biti pobjednik - ostaje za vidjeti. Rok istječe u četvrtak.

Linker
10. ožujak 2024 17:42