GORAN MEHKEK/Cropix
VELIKI TULUM ZA KRAJ

Dinamo za nedjelju sprema originalnu feštu. Izabrali su simboliku kojom žele privući velik broj navijača

Modri će igrati protiv Gorice koja također ima razloga za slavlje jer je osigurala ostanak
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2023. 19:49

Ljudi, u nedjelju se sprema veselica. Dinamo slavi novi naslov prvaka, treba doći na Maksimir. Bit će svega, nogometa, pjesme, zabavnog programa, pljeska, skandiranja.... Predviđamo da će to biti najbolji tulum u gradu.

Modri će igrati protiv Gorice koja također ima razloga za slavlje, osigurala je ostanak u prvoligaškom društvu, dečki Željka Sopića mogu se malo pridružiti plavom slavlju, čestitati... Mogu i Bišćanovi njima. Klub je priredio bogati sadržaj na samom stadionu, kako prije tako i nakon utakmice, a igrači će se, po završetku dvoboja, preseliti na pozornicu u fan zoni uz šetnicu pored spomenika bacaču diska.

Fan zona startat će u 16 sati, navijači će se moći zabaviti u uvertiri utakmice uz dobru glazbu i ugostiteljsku ponudu, a klub je pripremio i zabavni sadržaj koji uključuje i nagradne igre, facepainting, DJ-a, druženje i fotografiranje s klupskom maskotom, lavom Plavkom... Bit će tu i prodajne kućice s popularnim i traženim majicama ‘Prvaci Hrvatske 2023.‘

A evo i zanimljivosti kad su cijene ulaznica u pitanju. Raspon cijena ulaznica simbolički je usklađen s brojem osvojenih naslova prvaka. Cijene od tri i četiri eura kao numerološka poveznica s ukupno 34 ligaška pokala u klupskoj povijesti. Ulaz na donju i gornju sjevernu kao i na južnu tribinu vrijedit će po tri, a na donji i gornji zapad po četiri eura. Online prodaja ulaznica počet će u utorak 23. svibnja, u 11 sati na servisu ulaznice.hr, dok će fizička prodaja na Ticket pointu biti moguća od srijede, 24. svibnja, također u 11 sati.

Po otvaranju stadiona, u 18.15 sati, slavljenički program preselit će na sam stadion, a prije prvog sučeva zvižduka na zadnjoj utakmici sezone navijače će dočekati i brojne zanimljivosti. Uz rub terena bit će postavljen Dinamov studio gdje će gostovati i brojne istaknute osobe iz svijeta sporta kao i neki donedavni maksimirski igrači koji će prokomentirati sezonu na izmaku. Predviđena je, dakako, i mini ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču Dinama u proljetnom dijelu sezone. U izboru sudjeluju navijači putem web ankete koja će trajati do srijede u 12 sati.

Na samom će terenu, neposredno po završetku utakmice, biti postavljena pozornica i upriličena svečanost dodjele medalja i pehara pri čemu će i igrači i navijači zajedno uz spektakularan vatromet proslaviti još jedan naslov prvaka.

Proslava će potom preseliti u fan zonu gdje će oko 21.30 sati početi veliki koncert Zaprešić Boysa uz prisustvo modrih nogometaša. Dinamu u čast, u slavu prvaku! Definitivno. Iz Maksimira pozivaju navijače da u dođu na plavu proslavu, a mi znamo da neće biti razočarani, zabavit će se sjajno. Dakle, nedjelja, šampionska proslava, najbolji tulum u gradu, to se ne propušta.


Raspored događaja

16.00 Otvaranje Dinamo fan zone - ugostiteljska ponuda, zabavni sadržaj, nagradni izazovi, DJ, facepainting, maskota lav Plavko

18.15 Otvaranje stadiona Maksimir

18.30 Poseban program uoči utakmice - intervjui s istaknutim sportašima i Dinamovcima, zabavne aktivnosti za navijače, razna iznenađenja, ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču proljetnog dijela sezone po izboru navijača

19.15 Utakmica Dinamo - Gorica

21.00 Ceremonija dodjele medalja i pehara

21.30 Koncert grupe Zaprešić Boys

22.00 Zajednička proslava u fan zoni, slavlje s igračima i milenijska fotografija

23.59 Zatvaranje fan zone

Linker
25. travanj 2024 00:34