RONALD GORSIC Cropix
JESTE LI SPREMNI?

Dinamo završio s prvokupom godišnjih ulaznica. Evo koliko ih je prodano i kad kreće slobodna prodaja

Slobodna prodaja zaključit će se u subotu, 20. srpnja ili ranije, u slučaju da sve ulaznice budu rasprodane
Piše: snObjavljeno: 14. srpanj 2024. 14:40

Iz Dinama su objavili kako je završen prvokup godišnjih ulaznica od strane članova kluba koji su imali godišnje ulaznice i prošle godine te da sutra počinje slobodna prodaja istih.

‘Od sutra, ponedjeljka 15. srpnja u prodaji će biti godišnje ulaznice za sezonu 2024./25. za sve članove kluba. U slobodnoj prodaji preostalo je još 626 godišnjih ulaznica za tribinu zapad dolje, te 469 ulaznica za tribinu sjever dolje.

Prodaja počinje u 11 sati na Ticket pointu, kao i online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr. Radno vrijeme Ticket pointa je svaki dan od 11 do 19 sati.

Do ovog trenutka prodano je ukupno 2.913 godišnjih ulaznica u procesu pretprodaje godišnjih ulaznica za članove kluba koji su bili vlasnici godišnjih ulaznica iz prethodne sezone 2023/24.

Svima hvala na strpljenju dok su većinom čekali pod visokim temperaturama na red za prvokup i pokazali koliko im je stalo da osiguraju svoje mjesto na tribinama za Dinamove utakmice u idućoj sezoni.

Slobodna prodaja zaključit će se u subotu, 20. srpnja ili ranije, u slučaju da sve ulaznice budu rasprodane.

Sve informacije o tijeku prodaje ulaznica klub će pravovremeno objavljivati na svojim službenim kanalima‘, priopćili su iz Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. kolovoz 2024 12:41