Dalibor Poldrugač

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ZID ŠUTNJE

Dinamov istureni veteran sprema reakciju, to će se sigurno dogoditi! Kako će reagirati na Maksimiru?

Mogao bi ponuditi svoju verziju oko raskola i događaja koji su se zbili u ponedjeljak.
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 24. siječanj 2023. 21:24

U javnosti je negativno odjeknuo raskol među Dinamovim veteranima, nakon objavljenog priopćenja u kojem su se svrstali uz jednu stranu u aktualnim dvorskim borbama, te kasnijeg demantija skupine bivših igrača maksimirskog kluba, koji su bili navedeni kao navodni potpisnici tog priopćenja. Kako je zapravo došlo do svega toga, što je dovelo do situacije u kojoj je klub zabio još jedan autogol?

Pokušali smo odgovor potražiti kod voditelja Dinamove veteranske momčadi, bivšeg veznjaka Plavih, Dalibora Poldrugača. Međutim, nije želio ništa govoriti, naletjeli smo na zid šutnje. No, poznavajući Poldrugača, može se očekivati da će se uskoro oglasiti i ponuditi svoju verziju svega što se događalo u ponedjeljak. A vidjet će se ovih dana i kako će klub reagirati, te hoće li Poldrugač, ili netko drugi, možda snositi i neke sankcije...

Podsjetimo, u otvorenom pismu potpisanom s "Veterani GNK Dinamo Zagreb" iskazana je podrška potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine i među inim je istaknuto:

”Mi, veterani Dinama, želimo isto tako ukazati da se utakmice uvijek trebaju igrati fer i korektno i da nikada nećemo tražiti podršku ljudi i strana kojima nije mjesto u sportu! Borba unutar vlastite momčadi nikad nije urodila rezultatom, a pogotovo ne ako se igra nedopuštenim udarcima ispod pojasa i prijetnjama. Gospodo, takva su vremena prošla prije više od trideset godina! Povijest će vam suditi kao onima koji su neke od nas svrstali u zločince raznim kaznenim prijavama. Napadate zaposlenike kluba, prijetite, ucjenjujete, a sve zbog jednog čovjeka koji više nije poželjan među suradnicima. Budite sigurni, nijedan PR vam neće oprati tu ljagu jer Dinamo je nastao i opstao na zajedništvu. Jedino tako ovaj klub može biti veliki kao što on uistinu to jeste”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. travanj 2024 20:44