Oriana i Martin danas su se vjenčali

 INSTAGRAM SCREENSHOT
SVE JE U ZRAKU

Dinamov kapitalac kasni zbog vjenčanja. Izvori bliski Maksimiru: Dogovoreno je, ali nećemo ga vječno čekati

Transfer nije zgotovljen, i dalje se čeka potpis Godoy Cruza. Ojeda je tražio dva slobodna dana.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2022. 22:45

Neki su argentinski izvori objavili da je transfer Martina Ojede, igrača Godoy Cruza u Dinamo propao. Vele, neće ga Godoy pustiti nigdje prije lipnja... Ali, ima i onih argentinskih medija koji objavljuju neke druge informacije.

Već smo pisali o tome zašto Dinamov kapitalac, vrijedan 5.3 milijuna eura nije u Zagrebu. Dinamova strana sve je odradila, čeka se (i dalje!) samo potpis na sve papire od strane Godoy Cruza. Izvori bliski Maksimiru nam to i potvrđuju. Međutim, isto tako tako kažu nam da je sve dogovoreno i s igračem i klubom, ali isto tako da neće vječno čekati na Ojedin potpis.

Naime, Godoy se u ponedjeljak počeo pripremati za novu sezonu koja počinje u veljači, susretima Argentinskog kupa, a istina je da je Ojeda od kluba tražio dva slobodna dana kako bi obavio vjenčanje sa svojom dosadašnjom zaručnicom. Baš zato, Godoy mu je danas posvetio objavu u kojoj mu je poželio dobrodošlicu u klub oženjenih.

Ojeda je dakle, danas vjenčan za Orianu Curuchet. Lijepa Argentinka i on već imaju sinčića Benjamina, a danas su stavili, kako je rekao za dnevnik El Dia, najvažnije potpise na papir u njihovim životima.

El Dia, jasno, donosi i bogatu foto-galeriju s njihova vjenčanja, a negdje u dnu teksta jasno stoji i sljedeća rečenica:

- Ojeda je od kluba tražio dva slobodna dana kako bi se oženio, a sve u svrhu toga da se to obavi prije nego što se zaputi u Zagreb, gdje će postati član Dinama.

Saznali smo čak i ime matičara koji ih je ženio, to je Mariano Vico, a ceremonija se odvila u 11 ujutro po lokalnom vremenu (15 po hrvatskom) u gradskoj vijećnici Gualeguaychúa, grada na istoku Argentine.

>>> FOTOGRAFIJE S VJENČANJA MARTINA OJEDE POGLEDAJTE OVDJE

Naravno, sad kad je ceremonija gotova, Ojeda može krenuti za Zagreb. Naravno, kada Godoy Cruz potpiše sve papire.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 16:46