Oriana i Martin danas su se vjenčali

 INSTAGRAM SCREENSHOT
SVE JE U ZRAKU

Dinamov kapitalac kasni zbog vjenčanja. Izvori bliski Maksimiru: Dogovoreno je, ali nećemo ga vječno čekati

Transfer nije zgotovljen, i dalje se čeka potpis Godoy Cruza. Ojeda je tražio dva slobodna dana.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2022. 22:45

Neki su argentinski izvori objavili da je transfer Martina Ojede, igrača Godoy Cruza u Dinamo propao. Vele, neće ga Godoy pustiti nigdje prije lipnja... Ali, ima i onih argentinskih medija koji objavljuju neke druge informacije.

Već smo pisali o tome zašto Dinamov kapitalac, vrijedan 5.3 milijuna eura nije u Zagrebu. Dinamova strana sve je odradila, čeka se (i dalje!) samo potpis na sve papire od strane Godoy Cruza. Izvori bliski Maksimiru nam to i potvrđuju. Međutim, isto tako tako kažu nam da je sve dogovoreno i s igračem i klubom, ali isto tako da neće vječno čekati na Ojedin potpis.

Naime, Godoy se u ponedjeljak počeo pripremati za novu sezonu koja počinje u veljači, susretima Argentinskog kupa, a istina je da je Ojeda od kluba tražio dva slobodna dana kako bi obavio vjenčanje sa svojom dosadašnjom zaručnicom. Baš zato, Godoy mu je danas posvetio objavu u kojoj mu je poželio dobrodošlicu u klub oženjenih.

Ojeda je dakle, danas vjenčan za Orianu Curuchet. Lijepa Argentinka i on već imaju sinčića Benjamina, a danas su stavili, kako je rekao za dnevnik El Dia, najvažnije potpise na papir u njihovim životima.

El Dia, jasno, donosi i bogatu foto-galeriju s njihova vjenčanja, a negdje u dnu teksta jasno stoji i sljedeća rečenica:

- Ojeda je od kluba tražio dva slobodna dana kako bi se oženio, a sve u svrhu toga da se to obavi prije nego što se zaputi u Zagreb, gdje će postati član Dinama.

Saznali smo čak i ime matičara koji ih je ženio, to je Mariano Vico, a ceremonija se odvila u 11 ujutro po lokalnom vremenu (15 po hrvatskom) u gradskoj vijećnici Gualeguaychúa, grada na istoku Argentine.

>>> FOTOGRAFIJE S VJENČANJA MARTINA OJEDE POGLEDAJTE OVDJE

Naravno, sad kad je ceremonija gotova, Ojeda može krenuti za Zagreb. Naravno, kada Godoy Cruz potpiše sve papire.

Linker
30. travanj 2022 16:46