ZELJKO HAJDINJAK Cropix
REPREZENTATIVNA STANKA

Dinamov reprezentativac ipak ostaje na Maksimiru. Modri pripremili i iznenađenje za navijače

Bjelica je u Sveti Martin na Muri odveo ukupno 28 nogometaša, od toga sedmoricu juniora
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. listopad 2024. 10:09

U utorak prije podne Dinamov trener Nenad Bjelica odveo je svoje nogometaše na trodnevni radni boravak u Sveti Martin na Muri. Plavi su u popodnevnim satima i trenirali u Međimurju, a vježbat će i u srijedu prije podne. U četvrtak će od 15 sati odigrati prijateljsku utakmicu s domaćim niželigašem Poletom i nakon tog ogleda vraćaju se u Zagreb. Bjelica će potom svojim igračima dati tri slobodna dana i okupljanje će opet biti u ponedjeljak u Maksimiru.

Iako je dobio poziv za nastup u reprezentaciji Irana za kvalifikacijske utakmice za SP 2026. godine protiv Uzbekistana i Katara, desni branič Sadegh Moharrami ostao je s Plavima jer je još uvijek u procesu oporavka nakon teške ozljede.

Bjelica je u Sveti Martin na Muri odveo ukupno 28 nogometaša, od toga sedmoricu juniora, koji su priključeni prvoj momčadi, budući da je hrvatski prvak u ovoj prvenstvenoj stanci ostao bez osmorice reprezentativaca. Evo i popisa:

Vratari: Nevistić, Zagorac, Filipović;

Braniči: Moharrami, Ogiwara, Torrente, Bernauer, Mmaee, Oliveras, Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile, Perić, Perković;

Veznjaci: Mišić, Ademi, Stojković, Rog;

Napadači: Špikić, Cordoba, Kulenović;

Juniori: Šunta, Faye, Zebić, Šutalo, Miljak, Andrić, Zaverukha.


Dinamo pripremio iznenađenje za najmlađe navijače koji su bili na Monacu

Na prošlotjednoj maksimirskoj utakmici Lige prvaka Dinamo - Monaco, po onom "pasjem vremenu" s konstantnom jakom kišom bilo je prisutno 600 mališana mlađih od 12 godina. Zato je vodstvo kluba odlučilo zahvaliti najmlađim navijačima i njihovim roditeljima te je pripremilo jedno iznenađenje koje će klub uskoro i objaviti. Pozivaju u klubu da svi roditelji koji su na utakmici bili s djecom mlađom od 12 godina prate službene klupske stranice.

Inače, kad smo već kod mladih na utakmicama Modrih, na ogledu s Monacom bilo je preko tisuću mlađih od 15 godina. U Maksimiru su jako ponosni na ovakve brojke mladih i kažu da je to jedan od koraka stvaranja još jače Dinamove obitelji.

Linker
09. listopad 2024 10:10