DAMIR SKOMRLJ Cropix
STIŽE VELIKI TALENT

Dinamov sjajni 16-godišnjak iznenadio sve na treningu: Najviše zabija i asistira, Bišćan mu odmah daje priliku?

Za tog dečka kažu da je jedan od najvećih talenata u Dinamovoj školi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. svibanj 2023. 21:29

Kreativni dvojac u sredini veznog reda, silovito desno krilo i perspektivni vratar. To je kvartet darovitih maksimirskih kadeta koji su potpisali profesionalni ugovor s Dinamom i tako najavili blistavu zajedničku budućnost u plavom dresu.

Vratar Antonio Rajić, krilni napadač Tin Miljak i vezisti Sven Šunta i Tomas Baković parafirali su ugovor s klubom i time skrenuli pažnju na novi naraštaj darovitih regruta iz maksimirske akademije. To su objavili iz Dinama prije nekih dva tjedna.

A Tin Miljak se pojavio na ‘neslužbenom‘ treningu prve momčadi Dinama. Zašto kažemo nesužbenom? Pa zato jer su plavi dečki nakon utakmice s Rijekom imali triu slobodna dana, tek su u četvrtak obvezni doći na trening, ove dane su dolazili ako su htjeli, radili po nekim programima. I da, došli su gotovo - svi!

To samo pokazuje kakva sjajna atmosfera vlada u plavom klubu.

No, vratimo se Tinu Miljaku, najboljem strijelcu i asistentu kadeta u HNL-u. Za tog dečka kažu da je jedan od najvećih talenata u školi, enormno motorično krilo s sjajnom lijevom nogom. Hoće li možda 16-godišnjaku Igor Bišćan dati koju minuticu protiv Gorice?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. travanj 2024 05:37