Slavlje nakon gola Ogiware

 ALEXANDRA BEIER Afp
PRVE REAKCIJE

Dinamov strijelac: Ostvario mi se dječački san, ali jako se loše osjećam

"Nažalost, nemamo vremena tugovati, moramo nastaviti pobjeđivati", poručio je Ogiwara
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2024. 23:22

Takuya Ogiwara prvi je od Dinamovih minhenskih tragičara stao pred mikrofone nakon najtežeg poraza u povijesti kluba.

- Od malena mi je bila želja igrati Ligu prvaka, ostvario mi se san, upsio sam i zabiti, ali ovako težak poraz stvarno nisam očekivao. Jako se loše osjećam - počeo je Japanac u razgovoru za Arena Sport.

Nastavio je:

- Odmah smo dobili možda i najtežeg protivnika u cijeloj ligi. Ne vjerujem da ćemo imati teže protivnike. Ako gledamo na taj način, ovaj poraz može biti nešto u čemu smo puno naučili. Čak smo se i uspjeli boriti s njima. Nadam se da će nam to biti podražaj za hrvatsku ligu, a i za daljnju borbu u Ligi prvaka.

Okrenuo se sljedećoj utakmici, a to je subotnje gostovanje u Koprivnici.

- Nažalost, nemamo vremena tugovati, moramo nastaviti pobjeđivati. Najbitnije nam je domaće prvenstvo, moramo osvojiti bodove i vratiti se na vrh tablice.

Josip Mišić se prvo želio ispričati navijačima koji su došli na utakmicu:

- Prvo moram reći da mi je žao navijača koji su došli u ovolikom broju. Sigurni su i oni željeli bolji rezultat, ali ovo je bilo loše. Vidi se da je njemačka liga nešto više od HNL-a.

Trenutak nade bila su dva gola početkom drugog dijela igre.

- Odlično smo krenuli u to drugo poluvrijeme. Bili smo u nekoj euforiji umjesto da smo možda bili pametniji i stali u neki defenzivni blok, da držimo taj rezultat još 10-15 minuta. Ovako su nam se svaki put ušetali u gol osim onih penala koje su nam zabili.

Prije poraza od Bayerna, Dinamo je izgubio od Hajduka i odigrao neriješeno protiv Rijeke. Slijedi mu Slaven Belupo u SuperSport HNL.

- Moramo se vratiti kući i igrati taj HNL koji nas i dovodi do ovakvih utakmica. Nadam se da ćemo skupiti glave i pobijediti u Koprivnici - rekao je Mišić.

Linker
17. rujan 2024 23:35