Boško Šutalo (desno od Brune Petkovića)

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NAJVEĆI PEHISTI

Dinamov trojac vrijedan milijune eura trenira posebno: Evo kad se vraćaju dva dragulja, treći i dalje nepoznanica

U Dinamu ništa ne žele forsirati, bitno je da se obojica mladih nada posve oporave
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. siječanj 2024. 13:29

Trojica igrača Dinama na rovinjskim pripremama rade po posebnom programu. To su Luka Stojković, Lukas Kačevenda i Boško Šutalo. Radi se naravno o dečkima koji su bili pod liječničkim tretmanima zbog ozljeda i koji su već bili ‘pod nožem‘, odnosno prošli operacije. Stojković i Kačavenda operirali su križne ligamente, a Boško Šutalo je na onoj zagrebačkoj utakmici s Ballkanijem (3:0 za Dinamo) ozlijedio gležanj. S tim da je stoper Modrih imao i dugu stanku nakon onog stradavanja u Šibeniku, čovjek stvarno nema sreće.

Povratak normalnim treninzima Luka Stojković očekuje u ožujku, a Lukas Kačavenda u svibnju, što znači da praktički propušta ovu sezonu. U Dinamu ništa ne žele forsirati, bitno je da se obojica mladih nada od kojih se u budućnosti očekuje mnogo posve oporave, kako bi se maksimalno smanjila mogućnost obnavljanja ozljede. Boško Šutalo pak na nozi ima ‘čizmu‘, a u hotelskom predvorju koristi štake za hodanje. Točno vrijeme njegovog povratka na teren još se definitivno ne zna. S svom trojicom radi kondicijski trener Stipe Marina.

Inače, nakon ozljede Boška Šutala u Dinamu su razmišljali o eventualnoj kupovini novog stopera, međutim, kad se s posudbe u Lokomotivi vratio Moreno Živković, više nije bilo potrebe za ulaganjem na tu poziciju. Jer sad osim Živkovića koji će imati ‘pole position‘ kad su stoperi u pitanju, Dinamo još ima Theophilea, Perića, Perkovića i Bernauera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 20:43