RONALD GORISC/CROPIX Cropic
DOBRE VIJEST ZA MODRE

Dinamova liječnička služba radi novo čudo? Ademi i još dva važna igrača počela trenirati uoči Hajduka

Vjerojatnije je ipak da bi se važni trojac mogao vratiti u finišu prvenstva i pojačati Modre
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. ožujak 2022. 22:26

Treninzima plave momčadi još u utorak su se priključili kapetan Arijan Ademi, Kevin Theophile-Catherine i Dino Perić. To što se ovaj trojac vratio u trenažni proces ne znači, naravno, da će biti spremni za El Croatico. Ova vijest ima značenje u smislu da bi ti dečki uskoro mogli biti na terenu, što pak znači da bi Modri mogli biti jači u finišu prvenstva, u toj žestokoj borbi za naslov prvaka. Iako nitko u plavom domu nije potvrdio da su, recimo, Ademi i Theophile definitivno otpali za veliki subotnji derbi, razložno je predmnijevati da ih neće biti u sastavu.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Naravno, nikad se ne zna, Dinamova liječnička služba često je znala napraviti čudo, bilo je podosta "čudesnih ozdravljenja" u posljednji trenutak, ali s obzirom da su spomenuti igrači dugo bili izvan treninga zbog ozljeda, sigurno ne bi bili adekvatno spremni za tako žestoki okršaj koji se očekuje u subotu na Poljudu.

Također, bilo bi ih preriskantno gurati u ljuti boj vječitih suparnika zbog mogućnosti obnavljanja ozljeda.

Luka Ivanušec, pak, ne trenira s ostalima. Problemi s trbušnim zidom su nezgodni. Iako se još uvijek konzervativnom terapijom pokušava popraviti stanje, sve je izglednije da će veznjak Modrih na koncu morati na operaciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:19