Ivanušec u dvoboju s igračima Salzburga

 MATIJA DJANJESIC Cropix
ŽAL ZA BODOVIMA

Dinamovci nezadovoljni: ‘Taj njihov presing, stalno ti je netko na leđima... Moramo biti hrabriji!‘

Luka Ivanušec i Dino Perić su komentirali utakmicu protiv Salzburga.
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2022. 21:29

Dinamo nije uspio nastaviti niz dobrih rezultata u Ligi prvaka. Salzburg je bio bolji s minimalnih 1:0, a nakon utakmice svoje viđenje igre je dao Luka Ivanušec:

"Znali smo i prije utakmice da igramo protiv jake momčadi. Imali smo nekih svojih situacija koje nismo iskoristili, a dogodio se taj nesretni penal. Moramo biti nesretni zbog svojih šansi", rekao je Ivanušec za HRT i dodao:

"Teško je igrati protiv Salzburga - igraju presing, teško je izaći, uvijek imaš igrača na leđima. Morali smo brzo mijenjati strane, a kada smo uspjeli stvorili smo dobre šanse."

Što se tiče poništenog gola Drmiću, Ivanušec je tu jasan:

"Ako je VAR presudio, to je bilo zaleđe. To je nogomet, takve se stvari događaju."

Nema odmora u Ligi prvaka. Već sljedećeg tjedna se opet igra protiv Salzburga, ovaj put u Maksimiru.

"Možemo biti malo hrabriji, izaći malo hrabrije i iskoristiti svoje šanse, što danas nismo napravili", zaključio je Ivanušec.

Dino Perić je večeras možda bio i najčvršća Dinamova karika u obrani.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Oni su imali jednu-dvije šanse, mi isto toliko. Oni su svoju iskoristili, a ovo je natjecanje u kojem se svaka greška kažnjava i to nam se dogodilo. Imali smo dvije mrtve šanse u drugom poluvremenu. Izgledali smo kvalitetno svih 90 minuta. Nismo imali neke izrazite rupe. Ostaje žal za bodovima, ali imamo još dvije utakmice na Maksimiru, tamo se super osjećamo. Pobjeđivali smo na Maksimiru jake protivnike i nadam se da ćemo to i nastaviti."

Luka Sučić odigrao je dosta dobru utakmicu i sa Salzburgom došao do pobjede.

"Bila je ovo teška utakmica protiv vrlo dobrog protivnika. Zaslužili smo pobjedu iako je Dinamo na kraju pritiskao preko bokova. Nisu nas iznenadili. Znali smo da su dobra ekipa", rekao je mladi hrvatski reprezentativac koji se osvrnuo i na presing kojeg Austrijanci igraju.

"Mi taj presing igramo dugi niz godina, mi ne mijenjamo taktiku. U drugom poluvremenu smo bili bolja momčad", smatra Sučić koji se okrenuo i nastavku Lige prvaka:

"Čeka nas revanš na Maksimiru. Bit će teška utakmica, ali mi idemo na pobjedu."

Linker
23. travanj 2024 18:58