Cropix, Profimedia
NEHUMANI UVJETI

Dinamovi juniori igrali na +40, suparničkom igraču pozlilo: ‘Ovo je strašno, očito netko nema razumijevanja‘

Strijelci za Dinamo su bili Baković, Ćutuk i Andrić, a za goste precizan je bio Ivančan
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2024. 10:23

Utakmicom Dinama i Mladosti iz Ždralova na Maksimiru službeno je počela sezona 1. NL za juniore. Dinamo je slavio rezultatom 3:1, no utakmicu je obilježila jedna odluka zbog koje su igrači mogli ozbiljno nastradati.

Naime, utakmica se igrala u petak u 11 sati na gotovo 40 stupnjeva. Danak je platio igrač Mladosti Luka Rešetar kojem je nakon utakmice pozlilo te je morala intervenirati hitna pomoć.

Nezadovoljstvo zbog termina utakmice nije krio trener gostiju, Mario Kos:

- Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti van, a ne igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja - kazao je u razgovoru za Bjelovar.live, a nakratko se osvrnuo i na utakmicu:

- Odigrali smo iznenađujuće dobro. Čestitam mojim igračima na herojski odigranoj utakmici. Mi smo stvarali prilike, dok je Dinamo svoje malobrojne prilike realizirao. Jednostavno, nismo smjeli ugroziti Dinamo, ali to je neka druga priča. Ponavljam još jednom, odigrali smo herojsku utakmicu i na tome čestitam igračima – naglasio je.

Strijelci za Dinamo su bili Tomas Baković u 14. minuti, Mislav Ćutuk u 35. minuti i Petar Andrić u 54. minuti. Za goste je počasni gol s bijele točke u 74. minuti zabio Petar Ivančan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. kolovoz 2024 10:51