DAMIR KRAJAC Cropix
LIGA PRVAKA

Dinamu 1500 ulaznica za utakmicu protiv Salzburga! Objavljeni detalji i upute za kupnju karata

Cijena ulaznica za gostujući sektor na Salzburg Areni iznosi 264 kune/35 Eura
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2022. 17:11

Dinamo u 3. kolu Lige prvak gostuje kod Salzburga. Utakmica je na rasporedu u srijedu 5. listopada (18.45), a iz zagrebačkog kluba su u ponedjeljak objavili da su na raspolaganje za prodaju dobili 1500 ulaznica

Cijena ulaznica za gostujući sektor na Salzburg Areni iznosi 264 kune/35 Eura, a u nastavku članka prenosimo vam upute koje je Dinamo objavio na svojoj stranici:

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona Salzburg moguće je kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u srijedu, 28.09. od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice.

Slobodna prodaja preostalog dijela ulaznica za ostale navijače bit će u četvrtak, 29.09. od 11 do 19 sati na Ticket pointu.

Radno vrijeme TICKET POINTA

Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Srijeda 28.09. od 11 do 19 sati

Slobodna prodaja za sve navijače

- ulaznice koje preostanu nakon prvog dana prodaje

Četvrtak 29.09. od 11 do 19 sati

Jedna osoba može kupiti maksimalno šest ulaznica, uz predočenje važeće godišnje ulaznice za svaku pojedinačnu ulaznicu za utakmicu u Salzburgu. Osobni podaci moraju biti istovjetni za svaku osobu.

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici.

U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.

VAŽNA NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U Salzburgu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

GNK Dinamo obavijestit će navijače putem službene web stranice ako se ulaznice predviđene za navijače Dinama rasprodaju prije završetka prodaje.

Linker
27. veljača 2024 00:57