Dario Špikić

 Ronald Goršić/Cropix
OLAKŠANJE U MAKSIMIRU

Dobre vijesti za Čačića: ključnom igraču Modrih prijetila je duga stanka, ali igrat će već protiv Hajduka?

Od 36 utakmica koliko ih je Dinamo odradio ove sezone, on je igrao u njih 35
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. veljača 2023. 13:19

Dario Špikić u utorak se osjećao mnogo bolje pa na koncu nije niti otišao na pregled magnetskom rezonancom. Istina, Modri su imali slobodan dan, pa nije bilo treninga, imat će ga u srijedu s početkom u 17 sati pa će se tada na travnjaku vidjeti kakvo je njegovo stvarno stanje s ozlijeđenim gležnjem.

Špikić se ozlijedio na utakmici s Varaždinom kad ga je neoprezno nagazio domaći središnji branič Lamine Ba. Na prvi pogled, s obzirom na to da nije mogao stati na nogu, te da je bio iznesen s terena, činilo se da je Špikićeva ozljeda ozbiljnije prirode, međutim izgleda da ipak nije tako. U samo dva dana gležanj izgleda mnogo bolje te nije nemoguće da čak i bude među kandidatima za momčad protiv Hajduka u nedjelju. Ipak, danas na poslijepodnevnom treningu mnogo toga bi moglo biti jasnije, trener Ante Čačić dobit će čišću sliku Špikićeva stanja.

Špikić, koji će 22. ožujka proslaviti 24. rođendan, bio je stalni dio planova svojeg trenera ove sezone. Od 36 utakmica koliko ih je Dinamo odradio u svim natjecanjima, Špikić je sudjelovao na njih 35! Propustio je samo jednu i od tada je prošlo skoro sedam mjeseci. Špikić, naime, nije bio među kandidatima za dvoboj s Istrom 1961 koju su Modri 29. srpnja 2022. u prvenstvu kod kuće svladali s 4:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:48