Bruno Petković

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
DINAMO TRAŽI NAPADAČA

Dok u Maksimiru opet spominju povremenog Vatrenog, stigla je najbolja moguća vijest oko Brune Petkovića

Zasad su obje opcije Modrih jednako daleko od ZG-stadiona. Ali, prijelazni rok traje još dugo.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. siječanj 2022. 13:05

Luka Menalo i Bruno Petković propustili su zadnju utakmicu (Domžale, 3:0) u Rovinju, radilo se o manjim udarcima koje su zadobili ranije. Međutim, oni ne bi trebali upitni za utakmicu s Rijekom za osam dana, nije ništa ozbiljno. Također, nitko drugi nije zasad u opasnosti da zbog ozljede propusti utakmicu, Željko Kopić imat će na raspolaganju kompletnu momčad.

Inače, u Zagrebu je i dalje Duje Čop, koji nije niti išao u Rovinj. Za njega se pričalo da će napustiti Maksimir već početkom priprema, spominjala se Južna Koreja, ali od tog zasad ništa. Imao je Čop jesenas i problema i peha s ozljedom, još uvijek u Zagrebu radi na oporavku i čeka rješenje. Igrač je Dinama, ugovor mu istječe u ljeto 2023., a u kojem će smjeru kad bude potpuno fit, opet u prvu momčad ili negdje izvan Maksimira, to se zasad ne zna.

Nije tajna da Dinamo traži još jednog napadača, u tom se kontekstu donedavno spominjao Azerbajdžanac Emreli, igrač poljske Legije. On je zadnjih tjedana u svojevrsnom sukobu s klubom, želi otići, iako je pod ugovorom, a Dinamo se nada(o) da bi ga zbog toga mogao dobiti besplatno. No, pojavila se priča da je Emreli sve već dogovorio s turskim Bašakšehirom, da je potpis ugovora formalnost. No, iz poljskog kluba poručili da ne odustaju od odštete, tko želi Emrelija mora platiti 2,5 milijuna eura. On je i dalje u Bakuu, trenira individualno i čeka rješenje zagonetke. No, od Dinama ga trenutno dijeli puno toga.

Zato smo načuli da se u Maksimiru opet spominje Antonio Čolak, koji je Dinamu zanimljiv već neko vrijeme. Međutim, trenutno se i on čini nedostupnim. PAOK je odbio prvu ponudu Malmöa od 1,5 milijuna eura za otkup povremenog hrvatskog reprezentativca, a k tome solunski klub prodaje svog napadača Karola Swiderskog u MLS i Čolak bi mogao dobiti čak i neočekivanu šansu u PAOK-u. No, prijelazni rok još traje, mogući su, kao i uvijek, razni preokreti, možda se i oko dolazaka napadača u Maksimir nešto promijeni. Zasad su i Emreli i Čolak na jednakoj udaljenosti od Dinama kao i dosad.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:51