Dominik Livaković se prometnuo u jednu od najjačih karika Dinama

 RONALD GORSIC Cropix
BLIŽI SE RASTANAK

Dominik Livaković sve bliže odlasku iz Dinama? Talijanski velikan bacio oko na prvog vratara Hrvatske

Odlični 27-godišnji golman Modrih je jedan od onih koji bi ovog ljeta mogao napustiti Zagreb
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2022. 11:15

Dominik Livaković je na izlaznim vratima Dinama. Sjajni 27-godišnji hrvatski reprezentativac je na Maksimir stigao još 2015. godine iz NK Zagreba. Od tada je postao nezamjenjiv u Dinamovoj svlačionici, a za Modre je upisao 234 nastupa u kojim je čak 118 puta ostavio mrežu netaknutom.

Pred Dinamom je izgleda velika rekonstrukcija, a kao najveći favoriti za odlazak se spominju Bruno Petković, Mislav Oršić, Arijan Ademi i Dominik Livaković. Dinamova jedinica se već neko vrijeme spominje u kontekstu odlaska i izgleda da se bliži trenutak rastanka s Modrima.

Ponuda za prvog vratara Hrvatske neće nedostajati, a talijanski mediji pišu kako je zainteresiran tamošnji velikan Lazio. Calciomercato piše kako je rimski sastav debelim slovima podcrtao Livakovićevo ime i želi ga dovesti već ovog ljeta.

Prema Transfermarktu Zadranin vrijedi 8,5 milijuna eura, no teško da će ga Dinamo prodati ispod 10, pa i 15 milijuna eura. Livaković je s Modrima osvojio pet naslova prvaka i dva hrvatska kupa, a izborio je i povijesno proljeće u Europi nakon 50 godina čekanja. Sada, izgleda, dolazi vrijeme za odlazak u inozemstvo.

Linker
13. travanj 2024 20:03