Nenad Bjelica

 GORAN MEHKEK Cropix
ČEKA GA PAUZA

Doznajemo: Bjelici ne gine kazna, evo tko će voditi Dinamo u idućoj utakmici Lige prvaka

Maksimirski klub nije uputio žalbu Uefi, a teško je za očekivati i da će biti teže kazne od jedne utakmice
Piše: Tomislav Juranović, SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 07:04

Dosta se priča o reperkusiji crvenog kartona koji je Nenad Bjelica zaradio protiv Monaca: je li definitivno da neće voditi utakmicu kod RB Salzbruga, postoji li mogućnost oprosta ili čak produljenog mirovanja?

Propozicije Uefe su jasne: igrač ili trener nakon isključenja definitivno miruje sljedeću utakmicu, a u obzir se eventualno uzima žalba poslana do 24 sata nakon utakmice.

Kako, doznajemo, "modri" nisu uputili žalbu, jasno je da bi Bjelicu u Salzburgu trebao mijenjati pomoćnik Danijel Jumić, a s obzirom na dva žuta teško je pritom očekivati težu kaznu za Dinamova trenera.

image
DAMIR SENCAR Afp

Bjelica je, podsjetimo, isključen u završnici utakmice s Monacom. Kasnije je komentirao da mu nije bilo jasno zbog čega je zaradio drugi od dva žuta kartona.

- Prvi žuti karton dobio sam jer je skočila cijela klupa, tada ništa nisam rekao. A onda sam dobio drugi jer sam tražio prekršaj za nas, ne razumijem to. Ali dobro, to su situacije u nogometu. Podsjetilo me na situaciju iz Lisabona protiv Benfice, kad nam je faul na Petkoviću dosuđen kao kontrafaul. Prihvaćam odluku i moram se pomiriti s tim.

Linker
05. listopad 2024 07:04