DAMIR KRAJAC Cropix
VRUĆA MAKSIMIRSKA TEMA

Doznajemo: Dinamo povukao veliki potez, sve je na stolu, čeka se odluka kapetana Ademija

Saznajemo i da bi se Bruno Petković u četvrtak mogao priključiti ostatku momčadi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. siječanj 2023. 18:00

Imali ste već priliku pročitati sve što se događalo oko kapetana, klupske legende Arijana Ademija. Imao je čovjek dvije ponude, to je izložio u klubu, ali je Ante Čačić upalio crveno svjetlo. Uz obrazloženje da je Ademi prebitan za momčad na terenu, ali i izvan njega. Mi smo o tome pisali još za vrijeme Dinamovih priprema u Rovinju. Već tada smo naznačili da će modri klub Ademiju ponuditi novi ugovor, te da se u Maksimiru nadaju da će i nakon karijere ostati u plavom okruženju.

Naime, Ademi je upisao nogometnu Akademiju, želi postati trener, a čovjek kao on mogao bi biti i uspješni sportski direktor. Dakle, priča oko novog ugovora oko Ademija počela je i prije nego je klupska ikona dobila ponude iz inozemstva. Kako saznajemo, Ademiju je već spreman novi, poboljšani novi ugovor. Sve je na stolu, sad je sve na kapetanu, mora odlučiti hoće li ga potpisati. No, nikakve žurbe nema, stari mu još i dalje traje, vidjet ćemo kako će se ta priča na kraju odvrtjeti.

image
Cropix

Inače, ni na današnjem treningu Bruno Petković nije trenirao s ostatkom momčadi. Trčao je krugove oko igrališta. Međutim, po informacijama koje imamo, Petković bi se u četvrtak trebao pridružiti treningu s ostalima, odraditi sve zadatke koje će na vježbanju postaviti trener Ante Čačić. To je svakako dobra vijest za navijače Modrih. Inače, još se točno ne zna za koju će prvenstvenu utakmicu konkurirati, to će biti jasnije nakon nekoliko odrađenih treninga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. siječanj 2023 18:00