Domagoj Livaković i Stefan Ristovski

 Ronald Goršić/Cropix
VELIKA VIJEST

Doznajemo: Ključni igrač Dinama produljio ugovor! Nakon odlaska Livakovića trebao bi postati vođa

Igor Bišćan dobio je prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. travanj 2023. 19:13

Dinamo je jači za jednog bitnog igrača, točnije za najboljeg modrog nogometaša ovog proljeća Stefana Ristovskog! Makedonski reprezentativac potpisao je ugovor, odnosno produžio ga do ljeta 2025. godine, s opcijom produženja na još godinu dana.

Dakle, Dinamo i Ristovski su se odlučili za daljnju suradnju, važan, jedan od krucijalnih igrača Dinama, ostaje u klubu kao bitna karika momčadi Igora Bišćana. Štoviše, s obzirom na to da se pretpostavlja da će Dominik Livaković na ljeto autorizirati transfer, Ristovski će ostati pravi vođa momčadi nakon odlaska Arijana Ademija. U prvom naletu, kad su produljenje ugovora potpisali Mišić, Perić i Zagorac, popularni Rile nije stavio svoj potpis, malo se oteglo pregovaranje, ali eto, na kraju je sve ispalo očito po želji obje strane.

image

Arijan Ademi i Stefan Ristovski

CROPIX

Također, kako kažu naši izvori, pri kraju su pregovori oko potpisivanja produljenja i povećanja ugovora s Martinom Baturinom i Darijom Špikićem. Mlada zvijezda Baturina produljila bi ugovor na još godinu dana, do ljeta 2028. godine, a Špikić također na godinu više, do ljeta 2027. godine. Naravno, obojica će dobiti financijski povoljnije uvjete nego što si to imali do sada.

Dakle, kad se radi o potpisivanju produljenja ugovora, ostaju još samo Dominik Livaković i Bruno Petković. Inače, u klub zasad još nije stigla niti jedna službena ponuda niti za jednog igrača Dinama, ali ima vremena, približavanjem kraju sezone i ljetnom mercatu očekuje ih se dosta, u priči su osim Livija i Petka i Josip Šutalo, Luka Ivanušec...

Linker
29. travanj 2024 00:05