Vahid Halilhodžić kao trener Dinama 2011. godine

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
TRI JAKA IMENA U IGRI

Doznajemo: Sprema se senzacionalni povratak na Maksimir - Vahida Halilhodžića? Postoji jedan važan uvjet

U igri za Čačićevog nasljednika nekoliko je imena, a sada se pojavilo i treće - ono Vahida Halilhodžića
Piše: Tomislav Juranović, Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2022. 17:39

Jakirović, Tomić, Halilhodžić! Da, dobro ste pročitali. Nakon što svoju, pretpostavlja se, epizodnu rolu do 30. lipnja u Dinamu odradi povratnik Ante Čačić, na modru klupu mogao bi se vratiti i veliki Vaha!

Prema informacijama koje smo dobili iz visokih struktura u Dinamu, Halilhodžić je u kalkulacijama za mjesto Dinamovog trenera koje će se otvoriti pred početak nove sezone. Ali, postoji jedna caka.

Naime, Dinamo i Vaha neće opet sjesti za isti stol, ili bolje rečeno, za istu klupu, ako 69-godišnji stručnjak ostane izbornik Maroka. Prema čestim objavama s raznih strana svijeta, Halihodžiću njegov aktualni poslodavac priprema otkaz i "sapuna dasku" nakon što je momčad odveo na Mundijal u Katar.

Dakle, ako se do ljeta na bilo koji način okonča Vahina epizoda u Maroku koja traje od kolovoza 2019. godine, trener koji je Dinamo vodio kroz djelove 2010. i 2011. godine mogao bi se vratiti na Maksimir kao - slobodan igrač. Ostane li u Maroku, Dinamo na njemu neće inzistirati, već će se okrenuti drugim likovima. Jakiroviću, Tomiću ili pak nekom trećem, ostaje za vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 13:30