Bernard Tekpetey

 Dpa Picture-alliance Via Afp
‘MODRI‘ U ŠOPINGU

Doznajemo: Traje licitacija za ganskog napadača. Dinamo ponudio tri milijuna eura, Bugari traže šest!

Čačić se u završnici prijelaznog roka sjetio igrača koji mu je ljetos stvorio dosta problema
Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 13. veljača 2023. 14:11

Dinamo zaista želi Bernarda Tekpeteya, ali ne može pratiti iznos koji je Ludogorec izvjesio na početku licitacije, doznaje Jutarnji. Hrvatski prvak ponudio je Bugarima tri milijuna eura, pokazavši usput spremnost da ih postotkom ugradi u neki sljedeći transfer, ali predsjednik Kiril Domuščijev traži fiksnih šest milijuna eura. Izgledi da dvije strane pronađu kompromis u finišu prijelaznog roka nisu veliki.

Prve tjedne na dužnosti v.d. sportskog direktora Ante Čačić proveo je nezainteresiran za nogometnu tržnicu, da bi se u završnici prijelaznog roka sjetio Tekpeteya, igrača koji mu je ljetos stvorio dosta problema u pretkolu Lige prvaka. Ovaj 25-godišnji krilni napadač iz Gane postigao je gol za Ludogorec u 2-1 pobjedi "plavih" u Razgradu, i općenito ostavio dojam neukrotivog driblera.

Svojedobno je Tekpetey slovio za veliku nadu Schalkea, ali nakon nekoliko posudbi (Paderborn, Fortuna), skrasio se u Bugarskoj, gdje igra već treću sezonu. U tekućoj kampanji postigao je devet golova za Ludogorec.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

‘Dinamo ima svjetskog talenta, u tim godinama takav nije bio ni Luka. Od ljeta ga vidim u reprezentaciji‘. Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao igru veznjaka Modrih na utakmici protiv Istre. Pričali smo i o putu kojim je očigledno da Hajduk mora ići, ali i koje su dvije momčadi pokazale najljepši nogomet u nastavku domaćeg prvenstva. U novoj ‘VAR sobi‘ pogledajte analizu cijelog 21. kola SuperSport HNL:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 07:27