RONALD GORSIC Cropix
SN DOZNAJU

Drmićev staž u Dinamu bliži se kraju, trojac potpisao nove ugovore, evo i što se događa s Petkovićem i Livakovićem

Uskoro bi i ‘klub najplaćenijih‘ trebao postati bogatiji za dva nova člana
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. ožujak 2023. 14:48

Srijeda je bila zanimljiv dan u Maksimiru. Nove ugovore, odnosno produženje ugovora su potpisali Dino Perić, Josip Mišić i Danijel Zagorac! Trener i sportski direktor Ante Čačić u suradnji s Upravom dao je zeleno svjetlo za taj trojac.. Što i nije čudo, Perić je dio udarnog sastava, čovjek koji je svoj posao u plavom domu odradio na najbolji mogući način, logično jest da ga se želi zadržati u momčadi.

image

Dino Perić

RONALD GORSIC Cropix

Treba tu naglasiti da Perić kojem ugovor traje do lipnja 2026. godine nije produžio ugovor, nego je potpisao - povećanje ugovora. Od danas će biti mnogo više plaćen nego do sada. U plavom klubu drže da je to zaslužio. Josip Mišić je pak produžio ugovor do ljeta 2026. godine, usput je potpisao i podebljanje ugovora. Kao i kod Perića. logično, on je jedan od ključnih igrača.

image

Josip Mišić

DAMIR KRAJAC Cropix

S druge strane, Zagorac nije prvi vratar, ali on je posebna Dinamova priča. Zagi je dobri duh svlačionice, čovjek koji je uvijek ti kad zatreba, praktički je nemoguće zamisliti momčad bez njega. Zato je i dobio novi ugovor produljen za još dvije godine, te mu sada traje do lipnja 2026. godine. S obzirom na to da ima 36 godina, Zagorac će očito u Dinamu završiti karijeru.

image

Danijel Zagorac

DAVOR PONGRACIC Cropix

U četvrtak se očekuju još tri nova potpisa. Produženje ugovora trebao bi potpisati Stefan Ristovski također uz neki plus kad su financije u pitanju, a mnogo bolje ugovore od dosadašnjih trebali bi potpisati Martin Baturina i Dario Špikić koji će tako ući u onu skupini najplaćenijih igrača Dinama. Mali je problem s Ristovskim. Naime, Dinamo mu je ponudio ugovor do 30. lipnja 2025. godine, ali reprezentativac Sjeverne Makedonije traži ugovor kao onaj Mišićev, do ljeta 2026. godine. Tu dogovor još nije postignut, ali po našim saznanjima ipak bi u konačnici trebalo doći do dogovora... Ako mu i ne ispune želju, vjeruje se da će Ristovski ipak potpisati do tog zadnjeg dana lipnja 2025. godine.

Kad se radi o potpisu novog ugovora s Dominikom Livakovićem i Brunom Petkovićem, kojima ugovori imaju rok trajanja do ljeta 2024. godine, dogovor još nije postignut. U Maksimiru se nadaju da hoće... Možete pretpostaviti, radi se o financijama. Hrvatski reprezentativci shodno svojem statusu svakako imaju i adekvatna potraživanja, ali naravno, klupska vrhuška baš ne želi da ih se ‘izuje iz cipela‘.

Nakon današnjeg dana sasvim je jasno da se neće potpisati produljenje ugovora s Josipom Drmićem, kojem ugovor također istječe u ljeto 2024. godine. Njegov boravak u Dinamu dakle, bliži se kraju.

image
RONALD GORSIC Cropix

Linker
25. travanj 2024 10:30