Bećir Omeragić

 SPP-JP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Spp-jp/shutterstock Editorial/profimedia
STIŽE POJAČANJE

Ekskluzivno doznajemo: Dinamo ipak dovodi jedno ‘Mamićevo‘ ime! Poznati svi detalji velikog posla

Po našim informacijama, Dinamo bi novog igrača mogao dovesti za duplo manje nego što je planirano.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. siječanj 2023. 07:43

U burnom danu kad je Dinamo u pitanju, došli smo do jedne ekskluzivne informacije. Naime, po našim izvorima Modri će kupiti Bećira Omeragića (20), onog istog igrača Zuricha o kojem je govorio Zdravko Mamić u Mostaru na press konferenciji!

Radi se o stoperu, mladiću koji je za švicarsku reprezentaciju odigrao četiri utakmice, a prije toga igrao je u svim mladim reprezentacijama te zemlje. Cijena na Transfermarktu iznosi mu 6 milijuna eura, a ugovor sa Zurichom mu istjeće na ljeto ove godine. Zanimljivo, Omeragić je igrao protiv reprezentacije Hrvatske u prijateljskoj utakmici kao 18-godišnjak 10. srpnja 2020. godine, Vatreni su pobijedili Švicarsku s 2:1...

image

Bećir Omeragić

FABRICE COFFRINI/AFP/PROFIMEDIA Fabrice Coffrini/afp/profimedia

Po informacijama koje su bile puštene u eter, Uprava Modrih odbila je prvo potpisati taj transfer koji je dogovarao Zdravko Mamić. Izašle su i cifre. Odšteta njegovom sadašnjem klubu Zurichu trebala je iznositi 700.000 eura uz 10 posto od buduće odštete moguće Omeragićeve prodaje. Posrednička naknada njegovim zastupnicima trebala je iznositi 1,6 milijuna eura, uz 15 posto buduće odštete od igračeve prodaje. Konačno, godišnja bruto plaća igraču trebala je iznositi 650.000 eura na ugovorni rok od 6 godina.

Po našim informacijama Dinamo bi sad trebao kupiti Omeragića za ukupno duplo manju cifru od ovih koje smo naveli! Postoje dvije solucije kupnje Omeragića. Jedna jest da stigne već ovog zimskog mercata, a druga jest da ga se zakapari i da stigne u plave dvore na ljeto, Dinamu zaista trebaju pojačanje na stoperskim poziciijama, jer je ozlijeđen Lauritsen, a ne zna se kad će Boško Šutalo biti spreman za igranje utakmica. Također, nikad se ne zna kad će stići neka ponuda za Josipa Šutala uz kojeg u ovom trenutku Dinamo ima na raspolaganju još samo Theophilea i Perića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 17:20