Hoće li Oršić otići u Southampton?

 KYODO/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA Kyodo/newscom/Newscom/Profimedia
pregovara i s drugima

Englezi pišu: Southampton je pretrpio žestok udarac u pokušaju dovođenja Mislava Oršića!

Southampton se navodno okrenuo drugim opcijama jer Oršić pregovara s drugim klubovima.
Piše: SNObjavljeno: 04. siječanj 2023. 11:46

Hoće li Mislav Oršić karijeru nastaviti u Southamptonu? O tom potencijalnom transferu piše se već nekoliko dana, a dogovor između Dinama, engleskog kluba i igrača još nije postignut. Po novim vijestima iz Engleske, moglo bi doći do toga da se transfer niti ne ostvari.

Naime, Daily Mail donosi tekst s naslovom "Southampton je pretrpio žestoki udarac u pokušaju dovođenja Mislava Oršića". U tekstu se navodi kako je hrvatski reprezentativac u pregovorima s drugim klubovima, a kada su u Southamptonu to saznali, onda su se i oni okrenuli drugim opcijama.

To se prije svega odnosi na Carlosa Alvareza, 20-godišnjeg Argentinca koji je član Racinga. On je prije svega središnji vezni igrač, ali se odlično snalazi i na poziciji desnog krila, a prošle godine je u 42 utakmice u svim natjecanjima postigao 9 golova i imao 2 asistencije.

Transfermarkt Alvareza procjenjuje na 8,5 milijuna eura što bi odgovaralo iznosu koji se uglavnom spominje kao odšteta koju je Dinamo tražio za Oršića. Hoće li u Southampton do kraja prijelaznog roka doći jedan od ove dvojice, ostaje tek da vidimo.

Linker
19. travanj 2024 18:38