DENIS LOVROVIC Afp
NE IZGLEDA DOBRO

Evo kako bi Dinamo trebao izgledati nakon teškog udarca, Čačić otkrio loše vijesti uoči velikog okršaja

Izostankom dvojca sasvim je moguće da se Čačić odluči za formaciju 4-2-3-1 koju forsira u HNL-u
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. listopad 2022. 06:09

Trener Modrih Ante Čačić je na press konferenciji uoči utakmice u Salzburgu kazao da je za utakmicu otpao Stefan Ristrovski, a vrlo je velika vjerojatnost da bi Modri mogli igrati i bez Josipa Mišića. Ristovski već neko vrijeme vuće ozljedu, moguće jest da zg-klub na neko razdoblje ostane bez njegovih usluga.

Dosada je stiskao zube i igrao, ali očito su se stvari zakomplicirale. Mišić je kao što vjerojatno znate ozlijedio stopalo protiv Slaven Belupa. Očito se nije do kraja oporavio. Tko će umjesto Ristovskog u boj protiv Salzburga? U konkurenciji su Theophile i Lauritsen.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Nama se čini da bi prije mogao Danac, ali Čačić se o tome nije izjašnjavao. Ta kombinacija je naravno u pitanju ako trener Modrih ostane vjeran europskoj formaciji 3-5-2. Međutim, sigurnim neigranjem Ristovskog i vjerojatno Mišića, sasvim je moguće da se Čačić odluči za formaciju 4-2-3-1 koju forsira u HNL-u. U tom slučaju bi Robert Ljubičić mogao u veznu liniju, a Petar Bočkaj koji je u odličnoj formi, zauzeo bi poziciju na lijevom boku.

Tada bi Dinamo mogao izgledati ovako: Livaković - Moharrami, J. Šutalo, Perić, Bočkaj - Ljubičić, Ademi - Špikić, Ivanušec, Oršić - Petković

image
SN

Linker
25. travanj 2024 01:40