Marko Đira

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
DINAMOVE POSUDBE

Evo koga bi Kopić mogao vratiti na Maksimir za vrhunac sezone, dvojac iz inozemstva pod velikim upitnikom

Dvojica se igrača potvrđeno vraćaju u redove hrvatskog prvaka, makar na kratko...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. siječanj 2022. 20:48

U Dinamo se s posudbe vraća Iyayi Atiemwen, koji je prošlu godinu proveo u Omoniji iz Nikozije, no minule polusezone nije se proslavio.

Ukupno je odigrao samo 483 minute, u prvenstvu nije zabio niti jedan pogodak, nije ubilježio niti jednu asistenciju... Zabio je taj jedan pogodak u kvalifikacijama za Europsku ligu još 19. kolovoza prošle godine protiv Royal Antwerpa. Međutim, kako doznajemo, Atiemwen će dalje biti proslijeđen na neku posudbu, neće ostati u Kopićevom rosteru.

image

Mario Ćuže

BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix

S posudbe se vraća i Mario Ćuže, koji je igrao za ukrajinski SK Dnipro - 1. On je, pak, u ukupno 16 utakmica ove polusezone odigrao 647 minuta, postigao je dva pogotka i tri puta je asistirao. I njegova statistika na posudbi je bila skromna, a poput Atiemwena također će mu se probati pronaći klub u kojem će biti na posudbi.

image

Iyayi Atiemwen

DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Još nije definitivno odlučeno, ali sasvim je moguće da se s posudbe u Lokomotivi vrati Marko Đira. On bi za razliku od Atiemwena i Ćužea mogao ostati u Kopićevom rosteru, ali pričekajmo, taj aranžman još nije definiran.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 23:33