DRAGAN MATIC/CROPIX
IMALO BI SMISLA

FOTO Nastavlja se velika operacija dovođenja Modrića u Dinamo, zagrebačkim tračnicama putuje nova poruka Vatrenom

Povratak legendarnog kapetana Vatrenih na Maksimir velika je želja svih navijača Dinama
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2024. 11:30

Prije nekoliko dana Dinamo je krenuo u veliku ‘operaciju‘ vraćanja Luke Modrića na Maksimir tako što je u zakupio čitavu stranicu u španjolskim sportskim novinama Marca u kojoj je pozvao legendarnog kapetana Vatrenih da se vrati u klub.

‘Imalo bi smisla, pisalo je na hrvatskom i španjolskom jeziku ispod velikog Dinamovog dresa na kojem su broj 10 i prezime Modrić. Na kraju oglasa, objavljenog na sedmoj stranici, nalazio se i potpis novog Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca.

Nekoliko dana kasnije izgleda da se čitava priča nastavila, a ovog puta pažnju je ukrao jedan od zagrebačkih tramvaja. Naime, na jednom od tramvaja je umjesto broja linije ispisano ‘Modrić 10‘. Ostaje za vidjeti kako će akcija Modrih u konačnici rasplesti, ali nije tajna kako je Luka velika želja i Uprave kluba i navijača.

Modrić je bio u omladinskom pogonu Dinama te je za prvu momčad odigrao 130 utakmica i zabio 25 golova do ljeta 2008. kada je prešao u londonski Tottenham Hotspur, a kasnije i u Real Madrid u kojem je odigrao nogomet života. Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, s Real Madridom je osvojio 24 trofeja od 2012. godine. Ove sezone je u sklopu klupske politike pomlađivanja momčadi izgubio mjesto u udarnoj postavi, ali je unatoč tome sudjelovao u 34 utakmice ove sezone.

Linker
24. travanj 2024 13:20