U početku su bile tri varijante...

 Screenshot: GNK Dinamo
NAVIJAČI PRESUDILI

FOTO: Ovo su - maksimirski bijeli! Dinamo će iduće sezone na gostovanju istrčati u novom, posebnom dresu

Čak 40.61 posto navijača je htjelo da novi gostujući dres Dinama bude bijeli
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2021. 13:13

Dinamo je odlučio da će njihov gostujući dres za iduću sezonu biti bijeli. Točnije, to je bila volja 40.61% navijača koji su glasali u anketi koju su Modri pred njih stavili. Anketu je ispunilo 35.012 navijača, a njih 14.219 je odabralo da će iduće sezone gostujući dres biti bijeli kao što je bio u nekoliko navrata kroz povijest zagrebačkog sastava.

Uz bijelu, bile su ponuđene i 'pulse mint' boja koja je dobila 34.39% glasova, dok je narančasta osvojila 25% glasova navijača. Navijači su u anketi mogli sudjelovati preko platforme Socios.com kao vlasnici Dinamo Zagreb fan tokena.

image

...na kraju je izabrana bijela

Screenshot: GNK Dinamo

"Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači ujedno imaju priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

U prvoj anketi vlasnici $DZG fan tokena mogli su glasovati za legendu kluba prema kojoj će biti nazvan juniorski teren na stadionu Maksimir. Uz preko 2300 glasova te ukupnih 36.03% izabran je nezaboravni Zlatko Cico Kranjčar, a svečano otvorenje terena održano dan uoči utakmice Europa lige između Dinama i Rapida.

U drugoj anketi vlasnici $DZG fan tokena mogli su izabrati jednog od pet ponuđenih igrača prve momčadi Dinama koji će preuzeti Dinamov Instagram profil na jedan dan. Pobjednik ankete bio je Marko Bulat koji će na zimskim pripremama u siječnju 2022. preuzeti Instagram kluba na jedan dan", priopćili su iz kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 22:41