DAMIR KRAJAC Cropix
ZASUT PORUKAMA

FOTO: Pogledajte što sve Dinamovi navijači pišu nesuđenom pojačanju Modrih! Odjednom je krenula - lavina

Zvuči simpatično, Dinamovi navijači dobro se zabavljaju ovog ljeta, rijetko su bili tako angažirani
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. lipanj 2022. 22:40

Može se zadnjih dana čuti kroz maksimirske zidove da Dinamo nije završio s dovođenjem igrača u ovom prijelaznom roku, a najčešće se spominje neki ofenzivac, napadač i(li) krilo. Hoće li tako biti, vidjet ćemo, ima vremena do kraja kolovoza, međutim, primijetili smo jednu zanimljivost na društvenim mrežama, koja za Dinamove navijače dosad nije bila uobičajena.

Na službenom Instagram profilu Argentinca Martina Ojede netko je započeo s javnim pozivom da dođe u Dinamo, brzo su neki prihvatili i nakon nekog vremena već je tu bilo dosta onih koji su Ojedi poručili da ga žele u Maksimiru.

image

Poruke Ojedi

SCREENSHOT Screenshot

Zvuči simpatično, Dinamovi navijači dobro se zabavljaju ovog ljeta, rijetko su bili tako angažirani, ali, nikad se ne zna, možda baš takva gesta pokrene priču oko Ojedina dolaska u Dinamo. Pogotovo što ga u Maksimiru nisu zaboravili ali...


Sjećamo se, Ojeda je igrač Godoy Cruza, na kojega dio prava polaže i Racing, Modri su ga željeli još zimus, bili blizu tom transferu od oko pet milijuna eura, ali je na kraju sve propalo, jer su argentinski klubovi povećali apetite. Ojeda je, iako je inzistirao na odlasku u Dinamu i prijetio bojkotom treninga, ipak ostao u Godoyu i odigrao odličnu polusezonu pa su mnogi uvjereni kako će mu cijena sigurno porasti i preskočiti granice do kojih se Dinamo može 'izdužiti'. Ako su tada Argentinci tražili šest milijuna, koliko bi sad koštao Ojeda? No, kao što vidimo, Dinamo je spreman platiti, doveo je Boška Šutala za četiri milijuna eura, možda se može nekako dovesti i Ojeda. Ako pitate Dinamove navijače, oni su dali 'blagoslov'.


Pisali smo već da Dinamo već četiri godine nema u svojim redovima nijednog Južnoamerikanca, ovoj momčadi nedostaje još samo taj južnjački temperament, možda je ovo ljeto prilika da u svlačionicu opet dođe neki Argentinac, Brazilac...Kako će se razvijati mercato, hoće li netko od ključnih igrača otići i hoće li Dinamo doista uhvatiti još kojeg 'kapitalca', to je ono čime se navijači bave, zovu, maštaju...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 15:40