Nemanja Gudelj

 ANDER GILLENEA Afp
RAKITIĆEV SUIGRAČ

Gaf uoči okršaja s Dinamom: Srpskog reprezentativca prozvali Hrvatom, velika zvijezda propušta Modre!?

Španjolski sportski dnevnik, u svom je pregledu događanja u Sevilli napravio i jednu pogrešku
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 16. veljača 2022. 18:29

Od trojice upitnih igrača Seville, koji su propustili treninge u ponedjeljak i utorak, samo jedan se u srijedu vratio "pravom" treningu. Ivan Rakitić trenirao je zajedno sa suigračima i bit će u kadru za Dinamo.

Trenirao je i Anthony Martial, ali odvojeno, tako da je za vjerovati da njegove usluge trener Lopetegui neće koristiti, dok ozlijeđeni Meksikanac Tecatito Corona nije ni bio u klubu. Otprije su ozlijeđeni Suso i Lamela, odnedavno i desni bek Montiel, Jordana nema zbog crvenog kartona iz Lige prvaka, dok su ponovno u konkurenciji za nastup Jesus Navas i Ocampos.

Mundo Deportivo, španjolski sportski dnevnik, u svom je pregledu događanja u Sevilli napravio i jednu laganu pogrešku. Ustanovili su da Suso i Lamela nisu ni prijavljeni za Europu kako bi oslobodili mjesta za nove igrače Martiala i Tecatita te - Hrvata Gudelja.

Nemanja Gudelj je, inače, 30-godišnjak rođen u Beogradu, a za reprezentaciju Srbije je od 2014. do 2021. odradio 44 nastupa. Tako da ipak u slučaju ovog veznjaka ne možemo govoriti o Hrvatu...

Linker
01. svibanj 2024 15:41