GORAN MEHKEK/CROPIX
‘BILI SMO RAVNOPRAVNI‘

Goce Sedloski: Ponosan sam na svoje igrače, ali upozorio sam ih na poluvremenu...

Dinamo je pogotkom Arijana Ademija pobijedio 0:1 i izborio treće pretkolo lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2022. 00:18

Iako je njegova momčad u utorak navečer poražena od Dinama, Goce Sedloski je nakon utakmice bio zadovoljan izvedbom svojih igrača.

"Kada odigrate dvije utakmice na takvoj razini protiv momčadi kao što je zagrebački Dinamo, onda mislim da trebamo biti zadovoljni. Mislim da smo bili ravnopravan suparnik, ali Dinamo je takva momčad koja zna iskoristiti svojih pet minuta. Upozorio sam igrače na poluvremenu da će krenuti agresivno na početku drugog, ali to je nogomet. Iskreno, vjerujem da bi bilo drugačije da je Cephas zabio iz one prilike u prvom poluvremenu. Činjenica je da se šanse moraju iskoristiti", rekao je Sedloski na press konferenciji nakon utakmice pa dodao:

"U svakom slučaju, ponosan sam na dečke. Međutim, moramo imati na umu da smo igrali protiv momčadi s velikim rosterom igrača, tako da mislim da je ovo bilo naše blistavo izdanje. Dinamo je pobijedio na iskustvo i želim im uspjeh u nastavku Lige prvaka. Pred nama je novi cilj, čekaju nas nove europske utakmice u kojima želimo još bolje igre",

Linker
30. travanj 2024 18:36