ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Gotovo je, Englezi ‘slomili‘ Modre, Mislav Oršić napušta Dinamo! Otkrivamo detalje velikog posla na Maksimiru

To je najveći posao Dinama u povijesti za igrača od 30 godina
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. siječanj 2023. 12:31

Kako doznajemo došlo je do velikog transfera, Mislav Oršić uskoro će postati novi nogometaš engleskog Southamptona! Nekoliko dana trajali su pregovori dvaju klubova, a sada je konačno i završen veliki posao.

Prva ponuda Southamptona za Mislava Oršića iznosila je 5 milijuna eura uz plaćanje na rate u nekoliko obroka, ali to nije bilo po ukusu Dinamove uprave, koja je za svog, po svemu najboljeg igrača i klupsku legendu, tražila ipak nešto više novca.

Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Podsjećamo, Dinamo je već zaustavio odlazak Mislava u Burnley, iako je on želio otići. Zbog toga je Orša nagrađen poboljšanim ugovorom, kao nagradom. Međutim, isto tako, u klubu su mu obećali da će mu kod slijedeće ponude izaći ususret, te da će ga pustiti ako će ta ponuda biti zadovoljavajuća za klub.

Linker
11. prosinac 2023 05:58