ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Gotovo je, Englezi ‘slomili‘ Modre, Mislav Oršić napušta Dinamo! Otkrivamo detalje velikog posla na Maksimiru

To je najveći posao Dinama u povijesti za igrača od 30 godina
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. siječanj 2023. 12:31

Kako doznajemo došlo je do velikog transfera, Mislav Oršić uskoro će postati novi nogometaš engleskog Southamptona! Nekoliko dana trajali su pregovori dvaju klubova, a sada je konačno i završen veliki posao.

Prva ponuda Southamptona za Mislava Oršića iznosila je 5 milijuna eura uz plaćanje na rate u nekoliko obroka, ali to nije bilo po ukusu Dinamove uprave, koja je za svog, po svemu najboljeg igrača i klupsku legendu, tražila ipak nešto više novca.

Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Podsjećamo, Dinamo je već zaustavio odlazak Mislava u Burnley, iako je on želio otići. Zbog toga je Orša nagrađen poboljšanim ugovorom, kao nagradom. Međutim, isto tako, u klubu su mu obećali da će mu kod slijedeće ponude izaći ususret, te da će ga pustiti ako će ta ponuda biti zadovoljavajuća za klub.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. siječanj 2023 15:00