RANKO SUVAR Cropix
PLAN ZA STADION

Gradonačelnik Tomašević poručio: ‘Treba srušiti maksimirski stadion i na istom mjestu izgraditi novi!‘

‘Od grada se tražilo da osigura zemljište, a investitor je Dinamo. Mi radimo na tome...‘
Piše: SN/JLObjavljeno: 11. listopad 2022. 12:22

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak je komentirao nekoliko tema koje zanimaju građane, a jedna od njih bila je gradnja stadiona o kojoj se još u ponedjeljak raspravljalo u HTV-ovoj emisiji Otvoreno.

Na upit o ovoj temi, rekao je kako mu je izjava glasnogovornika Vlade prva informacija, jer grad s Dinamom već godinu dana vodi pregovore.

"Od grada se tražilo da osigura zemljište, a investitor je Dinamo. Mi radimo na tome jer zemljište nije u potpunosti u vlasništvu grada, a ovo mi je prvi glas", izjavio je i pozdravio sva ulaganja RH u sportske infrastrukturne objekte. Podsjetio je i kako dvorana Doma sportova nije obnovljena od potresa pa se nada da će dio Vladinih ulaganja završiti i tamo, kao i u bazenu u Španskom o kojemu se već godinama govori.

image

Tomislav Tomašević

RANKO SUVAR Cropix

"Zagrebu ne treba nova lokacija za stadion, već treba srušiti ovaj stadion na ovoj lokaciji i izgraditi novi na mjestu maksimirskog", rekao je Tomašević, a prenosi Dnevnik.hr, te dodao da se mora obnoviti i stadion u Kranjčevićevoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 04:10