Petar Bočkaj

 INSTAGRAM
BIVŠI TRENER

‘Ispada da sam potjerao Bočkaja iz Dinama, to nije istina, znam koja su dvojica su to napravila!‘

‘Doveo sam Murića i Bočkaja i rekao da su to igrači za Dinamo. A znate što su me ta dvojica pitali?‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. siječanj 2022. 16:42

Nazvao nas je trener juniora Dinama Jozo Bandić. Naime, u intervjuu za Sportske novosti, novo veliko pojačanje Modrih Petar Bočkaj kazao nam je da je svojevremeno otišao iz plavog kluba u vrijeme dok mu je trener bio Bandić.

Također je kazao da je Jozo Bandić 'kralj', što bi u prijevodu trebalo značiti da se uopće ne ljuti na njega, već dapače, da ga smatra dobrim stručnjakom. Konačno, nije Bočkaj Bandića označio krivcem za svoj tadašnji odlazak u NK Maksimir.

- Želio bih da ne ispadne nešto krivo. Dakle, Bočkaja su u Dinamu prekrižili Siniša Oreščanin i Krešimir Gojun! Ja svakako nisam. Bočkaj nije igrao kod njih i zato je otišao iz Dinama. Dok je bio kod mene, Petar je igrao stalno, kao mlađi i izlazni kadet - kaže nam Bandić

Nastavlja dalje...

- Ovako je nekako ispalo da sam ga potjerao iz Dinama, a to nije istina. Ja sam registrirao Petra Bočkaja i Roberta Murića za Dinamo. Imali smo neku probu od sedam dana, ja sam odmah kazao da su obojica za naš klub. A onda su Oreščanin i Gojun, a i neki drugi, kazali da sam vrač, jer da kako mogu za nekoliko dana prepoznati igrače. Čisto da se zna, možda je Pero zaboravio te neke detalje, prošlo je od toga dosta vremena, ali bilo je tako - zaključio je Bandić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 19:12