RONALD GORSIC Cropix
NOVA SURADNJA

Iz Dinama stigla službena potvrda velikog posla: ‘Ovo je značajan korak naprijed i početak nove ere‘

‘Vjerujemo da će vrhunska oprema našim igračima pružiti dodatni poticaj‘
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 12:30

Ono što se neko vrijeme najavljivalo sada je dobilo i svoju službenu potvrdu. Naime, GNK Dinamo u iduću sezonu ulazi s novim sponzorom. Nakon Adidasa Modre će od iduće sezone oblačiti Castore, britanska tvrtka čije dresove nose Bayer Leverkusen, Sevilla, Aston Villa, Rangers i mnogi drugi.

- GNK Dinamo s ponosom objavljuje kako je potpisao ugovor s vodećim proizvođačem sportske opreme - Castore Sportswear, poznatom po svojoj inovativnosti i izvrsnosti, stoji u Dinamovoj objavi na društvenim mrežama.

- Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, potvrđujući našu predanost unapređenju svih aspekata našeg djelovanja. Nova suradnja s Castoreom označava i početak nove ere za GNK Dinamo. Vjerujemo da će vrhunska oprema našim igračima pružiti dodatni poticaj i omogućiti im da postignu još bolje rezultate na terenu. Radujemo se svemu što budućnost donosi u ovoj uzbudljivoj suradnji.

Prema posljednjim informacijama ugovor s Castoreom je dosta izdašniji od prethodnog s Adidasom, a prema njemu će Modri moći i sami birati svoj dizajn.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. lipanj 2024 12:33