Anes Krdžalić igrao je za Dinamo u juniorskoj Ligi prvaka

 DAMIR KRAJAC Cropix
BURNA SEZONA

Iz Maksimira otišao veznjak kojeg je Dinamo otkupio prije samo šest mjeseci, a nikada nije zaigrao za Modre

Čudna je bila 2023. godina za Anesa Krdžalića, promijenio je ‘četiri kluba‘ pa otišao u BiH
Piše: SNObjavljeno: 08. siječanj 2024. 16:29

Buran je zimski prijelazni rok u SuperSport HNL-u što nije ni čudno kada se pogleda vrh tablice na kojem se Hajduk, Dinamo i Rijeka bore za prvo mjesto.

Posebno je zanimljivo na Poljudu i u Maksimiru gdje se očekuju pojačanja i gdje su već neka i došla, ali ima i odlazaka. Tako je Dinamo objavio odlazak 19-godišnjak defenzivnog veznjaka Anesa Krdžalića.

On je prošao mlađe kategorije Dinama, ali nikada nije zaigrao za prvu momčad Modrih. Igrao je u juniorskoj Ligi prvaka, a u siječnju prošle godine je raskinuo ugovor s Modrima i potpisao za Kustošiju. Slijedi posudba u Olimpiju iz Ljubljane te povratak u Kustošiju koja ga kasnije, prema podacima Transfermarkta, prodaje Dinamu za 100 tisuća eura. No, opet je došlo do posudbe i to Lokomotivi gdje je proveo jesenski dio aktualne sezone, ali i tamo je skupio samo tri nastupa i ukupno 70 minuta.

Sada će ovaj U21 reprezentativac Bosne i Hercegovine sreću potražiti u Sarajevu gdje će ga voditi Simon Rožman, bivši trener Rijeke.

‘Mladi veznjak Anes Krdžalić svoju karijeru će nastaviti u FK Sarajevo. Anese, hvala ti na svemu što si pružio u plavom dresu i sretno u nastavku karijere!‘, objavio je Dinamo na svojim društvenim mrežama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 12:48