Velimir Zajec

 Profimedia
GLAS NARODA

Izjava Velimira Zajeca izazvala lavinu komentara: ‘Čekamo Brunu Petkovića; Ispao je klaun, kao i Jarni‘

Velik broj naših čitatelja javio se u komentarima na Facebooku
Piše: SNObjavljeno: 21. veljača 2024. 18:47

Velimir Zajec, kandidat za predsjednika Dinama, gostovao je u HRT-ovoj radijskoj emisiji Homo Sapiens i tamo komentirao izjavu Roberta Jarnija koji je rekao kako će u dvomeču Dinama i Betisa navijati za španjolski klub.

- Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio - rekao je Zajec pa dodao:

- Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao s Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je - poručio je.

Nakon što smo prvobitno prenijeli vijest velik broj naših čitatelja javio se u komentarima na Facebooku.

"On smije navijati za Panathinaikos koji mu je dao kruh, a Jarni ne smije navijati za Betis koji mu je dao kruh, kada oba igraju protiv hrvatskih klubova. O tempora, o mores!!!" (Vladimir Vitlić)

"Ne razumijem ni vas ni Jarnija, valjda bi trebao uspjeh naših klubova da veseli sve nas, pogotovo vas koji ste ili uposleni ili ste kandidat za predsjednika kluba. Ne znam, valjda sam ja zapeo u nekom drugom vremenu kada je bio brat uz brata." (Robert Kurevija)

"Čekamo izjavu Brune Petkovića..." (Boris Brkljačić)

"Zajec ispao klaun, kao i Jarni. Ovakvima nije mjesto u Hrvatskom nogometu !" (Dario Prce)

"Znači Zajec je također klaun?Ili normalna osoba koja bi navijala za klub u kojem je zaradio ogromne novce.. gdje je kazna za Petkovića koji je zaposlenika HNS-a vrijeđao.. ili HNS ima dvostruka mjerila.. makar Jarni nije ni trebao biti smijenjen." (Marin Draguljić)

Linker
20. travanj 2024 11:47