GORAN MEHKEK Cropix
SLIJEDI NOVI ISPIT

Jakirović najavio promjene u sastavu, komentirao i temu koja je oduševila navijače: ‘Sve ide po planu‘

‘Nadamo se da će biti u punom treningu nakon ovog mjeseca, ne želimo žuriti‘
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2024. 13:35

Nakon pobjede nad PAOK-om (2:0), Dinamo se ponovno okreće izazovima u domaćem prvenstvu. Bitku za vrh HNL-a Modri nastavljaju u nedjelju od 17:30 sati, kada na Maksimir stiže Slaven Belupo. Uoči utakmice protiv Farmaceuta, Sergej Jakirović komentirao je stanje u momčadi hrvatskog prvaka.

- Nema vremena za opuštanje, odmah smo se okrenuli utakmici sa Slaven Belupom. Ritam je jako naporan, ali to smo i željeli. Napravili smo regeneracijski i kompenzacijski trening, imamo danas trening nakon kojega ćemo vidjeti tko će sutra istrčati. Bavimo se najviše sami sobom, kako ćemo mi izgledati. Skautirali smo Slaven Belupo, igrali smo već dvaput s njima tako da znamo što nas može čekati. Želimo odigrati što bolje utakmicu, držati se plana igre i da napravimo sve za tri boda.

S obzirom na teške utakmice, izvjesno je da će u udarnoj postavi ponovno biti korekcija.

- Prema nekim planovima, moglo bi biti četiri, pet promjena. Petkovića nema zbog tri žuta kartona, nema ni Ogiware ni Bulata, oni su počeli s treninzima, nadam se da njih dvojica biti na dispoziciji za četvrtak, iako je to optimistično.

Dinamove navijače proteklih je dana obradovala objava na društvenim mrežama, kada su na terenu fotografirani Marko Rog, Lukas Kačavenda, Luka Stojković i Mahir Emreli, četiri ozlijeđena igrača koja su svakim danom sve bliže povratku u natjecateljski ritam.

- Sve ide po planu s ozlijeđenim igračima. Stojković i Rog rade treninge s ekipom, većinom su džokeri, nema sučeljavanja jer moramo izbjegavati kontakt. Nadamo se da će biti u punom treningu nakon ovog mjeseca, ne želimo žuriti da se ne bi dogodilo neko veće zlo - zaključio je Jakirović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 18:01