DAMIR KRAJAC Cropix
LOŠ REZULTAT

Jakirović nakon poraza od Krivbasa: ‘Vidi se da smo još teški, brutalno smo kažnjeni zbog dvije greške‘

Modri se sada vraćaju u Zagreb gdje će odigrati još jednu pripremnu utakmicu protiv Vardara
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2024. 20:26

Dinamo je u posljednjoj prijateljskoj utakmici prije povratka u Zagreb s 2:0 poražen od ukrajinskog Krivbasa. Modri se sada vraćaju u Zagreb gdje će odigrati još jednu pripremnu utakmicu protiv Vardara.

Nakon utakmice s Ukrajincima trener Modrih Sergej Jakirović je kazao:

- Klasična zadnja utakmica na pripremama. Vidi se da smo još teški. Bilo je dosta dobrih stvari, isto tako je bilo i loših. Mislim da smo brutalno kažnjeni zbog dvije greške koje smo napravili. Čak su bile i tri, ali jednu je Zagorac obranio. S druge strane, ono što smo mi iskreirali, nismo zabili, možda nam fali svježine u završnici. Najbitnije mi je nakon ovih deset dana da se nitko nije ozlijedio. Bilo je nekih rovitih igrača koji su osjetili probleme, pa smo ih preventivno promjenili.

Bilo je dosta nervoze?

- Zato sam i rekao tipična zadnja na pripremama. Apelirao sam na igrače da ostanemo mirni, zato što je Dinamo svima motiv, to je sasvim legitimno. Dogovorili smo se da se što brže rješavamo lopte, da ne ulazimo i bespotrebne duele. Ukrajinci su nas uvijek oćešali kad smo dodavali lopte... Ali za to moraš biti spreman, nema druge.

Dojam je da su mladi opet pokazali više od onih iskusnijih?

- Oni se ultimativno daju, žele se dokazivati. Takvi moraju biti i drago mi je radi njih, da se svaki put dobro prezentiraju - zaključio je Jakirović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. rujan 2024 02:27