Sergej Jakirović

 GORAN MEHKEK Cropix
VAŽNE FIGURE

Jakirović prelomio, dvojac leti u Baku čak i ako neće igrati. Stigla još jedna dobra vijest za Dinamo

Iako oba senatora imaju problem s ozljedama, naći će svoje mjesto u avionu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 21:56

Iako oba senatora maksimirskoga kluba imaju problema s ozljedama, ipak idu na put u Baku! Riječ je, naravno, o Arijanu Ademiju i Stefanu Ristovskom. Upravo je kapetan Ademi prije početka utakmice s Goricom darivao Ristovskog dresom s brojem 150 jer je ovaj protiv Qarabaga, na utakmici na kojoj se i ozlijedio, odigrao 150. službenu utakmicu za Modre.

Iako je dosta izvjesno da Ristovski neće igrati u uzvratu, dok je Ademi upitan, odlučio je trener Sergej Jakirović da bitne, liderske figure plave svlačionice, budu u avionu za Baku.

I još jedna vijest - sve je u redu s Mmaeeom, odličnim modrim stoperom, koji je na subotnjoj utakmici s Goricom zaradio lakat u glavu.

Vrijedi istaknuti i da je prošli ogled Dinama u HNL-u podsjetio na staru priču. Gorica je prošle jeseni svladala Dinamo s 2:1 odlučujućim pogotkom u sučevoj nadoknadi vremena i tako došla do svoje prve, povijesne pobjede protiv maksimirskog kluba u službenim utakmicama. Pritom, dakako, računamo i razdoblje dok je velikogorički klub nosio naziv Radnik.

Iako su svojedobno znali pobijediti Plave u prijateljskom dvoboju, ovo im je bilo prvo slavlje u dotadašnjih 28 međusobnih službenih utakmica između Dinama s jedne i Radnika ili Gorice s druge strane. Subota je ponudila uobičajenu priču, Dinamo je opet bio prejak za Goricu premda je Jakirović žestoko rotirao svoju postavu...

Linker
05. rujan 2024 11:02