PIXATHLON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pixathlon/shutterstock Editorial/profimedia
NOVI PRITISAK

Jasna poruka iz Atene: Grci odbili sjesti za isti stol s Dinamom, ne žele baš nikakav kontakt s Modrima

Takav potez grčkog kluba je zapravo novi pritisak na zagrebački klub
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. kolovoz 2023. 19:27

Dinamo je, kao što to čini sa svim svojim europskim gostima svih ovih godina, pozvao delegaciju grčkog prvaka na zajedničku večeru. Međutim, iz AEK-a su poručili da odbijaju Dinamov poziv! Grci ne žele sjesti s Dinamom za isti stol. Dakle, sve je jasno, AEK ne želi nikakve kontakte s modrim klubom osim službenih, potrebnih za organizaciju utakmice.

Takav potez grčkog kluba je zapravo novi pritisak na zagrebački klub, vjerojatno i najava kako će se prema Dinamu odnositi u Ateni. Modre na uzvratu očito očekuje pravi pakao ne samo na terenu, nego i negostoljubivost na svakom koraku.

Samo dva grčka novinara akreditirala su se za maksimirski dvoboj

Grčki prvak AEK u Zagreb dolazi u ponedjeljak, u maksimirskoj press-dvorani imat će press-konferenciju u 18.30 sati, a pola sata kasnije će odraditi trening na glavnom terenu. Dinamo će, pak, presicu imati u 13.00 sati, a u 19.30 sati trenirat će na Hitrec-Kacijanu.

Zanimljivo, za dolazak na maksimirsku utakmicu u utorak, kako smo saznali u klubu, akreditirala su se samo dva grčka novinara, te još dvojica koja rade za televiziju. Očekivao se mnogo veći odaziv grčkih kolega, ali očito su sva ova zbivanja imala utjecaj i na njihov dolazak u metropolu.

Linker
21. veljača 2024 21:31