ANGELOS TZORTZINIS Afp
NAZIRE SE RASPLET?

Javio se poznati BBB-ovac: ‘Ubojica je navijač AEK-a! Dobio sam informaciju od našeg čovjeka...‘

U pritvoru se, kada su čuli najnovije vijesti, među Hrvatima glasno prolomilo: ‘Dinamo, Dinamo!‘
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 18:12

Izrečene su prve zatvorske kazne za optuženike koji su na bilo koji način umiješani u slučaj ubojstva 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa u Novoj Filadelfiji.

Rješenja o pritvaranju izdana su u nedjelju poslijepodne, a tiču ​​se privremenog pritvaranja 41 uhićenog zbog krvavih događaja u atenskom predgrađu koji su doveli do smrtonosne ozljede 29-godišnjeg navijača AEK-a. Očekuje se da će određeni uhićenici biti poslani u čak 16 različitih zatvora u zemlji.

Konkretno, njih osmero bit će poslano u zatvor Avlona i još šestorica u Korydallos, svi navijači zagrebačkog Dinama, dok će preostalih 27 biti prebačeno u 14 drugih zatvora u zemlji.

Podsjetimo, do subote je 70 optuženika (koji su završili sa svjedočenjem) proglašeno privremenim zatvorenicima, dok su ostali - njih 34, od kojih su velika većina hrvatski državljani - u nedjelju trebali dobiti konačnu presudu.

U međuvremenu se javio jedan pripadnik BBB-a koji je na društvenim mrežama objavio:

- Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK-a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majici, nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo, DINAMO, DINAMO, kaže roditelj.

P. S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti.

image
SCREENSHOT/FACEBOOK Screenshot/facebook

Linker
29. travanj 2024 15:15