Ante Čačić se danas obrušio na kritike

 RONALD GORSIC Cropix
ŽESTOK ODGOVOR

Je li Čačić mislio na njega!? Legenda: Ako je Ante frajer, neka kaže ime i prezime! Ma sramota...

‘Jesam li ja ikad o Čačiću govorio išta osim pozitivnog? Kad je došao, baš sam za SN dao izjavu...‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. listopad 2022. 16:03

Kad se okomio na kolege-kritičare, Ante Čačić nije spomenuo nikoga ponaosob. Međutim, kad je rekao ono o "starijim kolegama koji se trenirali klubove iz predgrađa" pao nam je napamet - Ilija Lončarević. Jer on je stariji, a znamo da je bio legendarni trener Diva iz predgrađa, kako se nekad nazivao sad ugasli klub Inter. A Ilija jest komentirao Dinamo.

"Nemam što kazati čovjeku koji me nije imenovao, to su samo vaše ili moje pretpostavke. Glupo je onda komentirati. Ako je Čačić frajer, neka kaže imena i prezimena, neka kaže o čemu se radi. Uopće nemam pojma o čemu čovjek priča", kazao nam je Lončarević, te dodao:

image

Ilija Lončarević

HANZA MEDIA

"Ako sam zaista ja u pitanju, kao i moji komentari, onda su to zaista komentari, a ne kritike. Moja viđenja su bila više nego uljuđena, pristojna. I kad se radi o njemu i o momčadi. Svatko ima svoj karakter, svatko ima svoj nogometni rejting i nogometni autoritet. Nije to samo mjesto na kojem si trenutačno, nego cijeli tvoj život. Ja sam sa svojim više nego zadovoljan, a ljudi koji ovako komentiraju kolege valjda su i sa svojim zadovoljni. Kad bilo koji trener na moju primjedbu, moj komentar ili mišljenje odgovori s argumentima i kontraargumentima, onda ću mu kazati je li u pravu ili nije. Drugo su sve birtijaški razgovori. Ne nogometni komentari."

Onda je zaključio.

"Jesam li ja ikad o Čačiću govorio išta osim pozitivnog? Kad je došao za trenera baš sam za Sportske novosti dao izjavu da je Dinamov potez s imenovanjem Čačića u redu. Ma, sramota, nemojte da idem dalje... Ne spuštam se na te razine."

Linker
20. travanj 2024 05:05