Marko Tolić i Mislav Oršić možda neće više biti u istom klubu

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NAPUŠTA MODRE?

Je li se dinamovac ovom objavom oprostio od navijača? Na Instagramu osvanula zagonetna poruka

Po mnogima je igrao premalo i nije dobio pravu priliku, a nije se uspio ni nametnuti trojici trenera
Piše: E.F.Objavljeno: 21. prosinac 2021. 11:13

Je li Marko Tolić odigrao posljednju utakmicu za Dinamo? Pitaju se to mnogi navijali modrih nakon posljednje objave 25-godišnjeg veznjaka na njegovog Instagram profilu.

Tolić je, naime, objavio svoju fotografiju snimljenu na utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca uz natpis 'Last dance'. Uz to je objavio 'heštegove' #theend i #wolves pa su mnogi shvatili kako je to njegov pozdrav od navijača Dinama u kojem se i nije previše naigrao.

Po mnogima je igrao premalo i nije dobio pravu priliku. Nije se nametnuo ni kod Zorana Mamića, ni kod Damira Krznara, a izgleda ni kod Željka Kopića. Tolić je u Dinamo došao u ljeto 2020. nakon što je imao sjajnu sezonu u Lokomotivi, a transfer je, prema Transfermarktu, vrijedio 1,5 milijun eura.

U svojoj prvoj sezoni upisao je 29 nastupa za Dinamo, ali samo 854 minute, a uspio je postići 4 gola te upisati 2 asistencije. Jednu utakmicu odigrao je čak i za drugu momčad Dinama u Drugoj HNL. Ove sezone je Tolić nastavio biti u drugom planu, nastupio je u 16 utakmica, ali opet je minutaža bila mala - samo 321 minuta. Postigao je 2 gola - po jedan u Prvoj HNL i Hrvatskom kupu.

Znači li ova objava da Tolić napušta Dinamo u potrazi za većom minutažom i pravom prilikom? Lako moguće. Pitanje je samo što znači hešteg #wolves? Nas je asociralo na Wolfsburg i Wolverhampton, ali u ovaj drugi klub Tolić teško može otići zbog radne dozvole...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:25