Rožić, Antolić i Mamić

 CROPIX
RAT ZA MAKSIMIR

Jedan datum zapravo najbolje pokazuje kakva se bespotrebna šteta radi Dinamu sa svim ovim cirkusom...

Nismo pobornici teorija zavjere, ali kao da netko zaista ima plan što više napakostiti klubu...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. siječanj 2023. 20:50

Kao dva ovna na brnu sudaraju se dvije struje u plavom domu. Još od 12. prosinca prošle godine kad je odražana ona kontroverzna Skupština, svakodnevno se možemo zabavljati s maksimirskim događajima, gledati prljavi veš koji praktički svaki dan izlazi na vidjelo, a ne bi ga mogla oprati niti ‘vešmašina‘ veličine Sljemena. Došlo se čak i do ideje da se tajno snimaju razgovori predsjednika kluba i zaposlenika, pa se to pušta u medije...

Kakvi to ljudi žive i rade u Dinamu? Na što je spao zagrebački klub? Srećom da postoji tako dobar sportski sektor s trenerom Čačičem i igračima koji trenutačno drži rejting plavog kluba.

U utorak su mediji dobili novi mail, s potpisom predsjednika Nadzornog odbora Miroslava Rožića, odnosno člana Skupštine i Izvršnog odbora Damira Zorića. A u tom mailu piše..

- U utorak, 10. siječnja 2023. godine, član Skupštine i Izvršnog odbora Damir Zorić i predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić predali su u ime 45 članova Skupštine odgovor na upit Mirka Barišića u vezi zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine. Odgovor je to svih 45 članova Skupštine koji su zatražili izvanrednu sjednicu Skupštine na pogrešne i maliciozne interpretacije zahtjeva predanog dana 2. siječnja 2023. godine.

Predani odgovor istovjetno kao i izvorni zahtjev sadrži sedam točaka predloženog dnevnog reda:

1. Utvrđivanje dnevnog reda i izbor radnih tijela Skupštine:

a) radno predsjedništvo

b) verifikacijsko povjerenstvo

c) zapisničar

d) dva ovjerovitelja zapisnika

2. Izvješće verifikacijskog povjerenstva

3. Razrješenje Predsjednika Kluba

4. Izbor novog Predsjednika Kluba

5. Razrješenje Izvršnog odbora

6. Izbor novog Izvršnog odbora

7. Razno

Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ. Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu - stajalo je u mailu.

Ovime je dakle, i službeno objavljeno da tzv. ‘struja Zdravka Mamića‘ ima 45 potpisa za sazivanje izvanredne Skupštine Dinama. Sada je predsjednik Mirko Barišić mora sazvati, a ista se mora održati u u roku od 60 dana, najkasnije do 10. ožujka. Ovaj datum, taj 10. ožujak pokazuje zapravo najbolje kakva se bespotrebna šteta radi Dinamu s svim ovim cirkusom.

Nismo niti najmanje pobornici teorija zavjere, ali kao da netko zaista ima plan što više napakostiti klubu, prikazati kao u što crnjem svjetlu. Jer normalna, ona redovna izborna Skupština Dinama trebala se održati - 11. ožujka. Na kojoj bi Skupštinari mogli napraviti sve posve isto kao i na ovoj izvanrednoj, koja se treba održati dan ranije.

Dakle, sav ovaj cirkus u Dinamu je u biti bio nepotreban, ali očito je jedan od dva ovna na brvnu želio pokazati mišiće, odnosno rogove. I da, u to uopće nemojte sumnjati. Do tog 10. ožujka imati ćete se prilike i dalje zabavljati s pričama iz maksimirske šume, neće se sad stati i čekati taj dan. U Dinamovim sobama sigurno ima još prljavog veša koji će biti pitko štivo za javnost. Kupite kokice, spremite se za gledanje daljnjih epizoda koje će biti emitirane iz Maksimirske 128.

A u međuvremenu ćemo čekati odluku Sportske inspekcije, te gradskog Ureda za upravu i imovinsko-pravne odnose. Baš nas živo zanima što oni kažu. Je li u Dinamu sve legalno, ili je ipak nešto nelegalno?

Linker
24. travanj 2024 19:11