RONALD GORSIC Cropix
NA STARTU SEZONE

Jedan od najbolje plaćenih igrača ostaje u Dinamu: Dugo se pričalo o odlasku, a danas je u prvih 11?

Ista priča jest i s Markom Tolićem i Amerom Gojakom, koji također ostaju u konkurenciji
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2022. 15:19

Što je s Kevinom Theophile-Catherinom? Ništa, on ostaje s prvom momčadi, jer u trenutačnom nedostatku Boška Šutala, Modri ostaju s petoricom stopera, Perićem, Lauritsenom, Dilaverom, Josipom Šutalom i spomenutim KTC-om.

Hoće li Theophile otići, još se ne zna. U zadnjoj godini je ugovora, ali što mu fali, jedan je od najbolje plaćenih igrača Modrih, njemu se baš i ne žuri. A može još i dobro poslužiti, u petak bi mogao biti u prvoj postavi protiv Lokomotive.

image
RONALD GORSIC Cropix

Ista priča jest i s Markom Tolićem i Amerom Gojakom, koji također ostaju u uskoj konkurenciji, makar je moguće da na njihovu adresu stignu zadovoljavajuće ponude koje će ih odvesti iz Maksimira. Naravno, tko zna što će se još događati tijekom ovog prijelaznog roka, ima dosta vremena do konca kolovoza.

Svi znamo kakav interes vlada za Josipom Šutalom i Lukom Ivanušecom, transfere bi mogli ostvariti i Dominik Livaković te Mislav Oršić. Svašta se još može dogoditi, pa na koncu i ispasti da Modri i nemaju tako širok roster igrača kao što se to u ovom trenutku čini.

Mnogo toga će ovisiti o tome kakve će ponude stići u Maksimir, hoće li se plavi klub odlučiti na prodaju svojih najcjenjenijih igrača. Realno, ako stignu lukrativne ponude, može se kazati da - hoće.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 01:01