Komnen Andrić (desno)

 RONALD GORSIC Cropix
MAKSIMIRSKI TRANSFERI

Još jedan Dinamov as ide u Lige petice!? Stiže ponuda za ‘plavu devetku‘, a drugi napadač mogao bi u Rijeku

Ako se oba dogovora realiziraju, Modri ipak neće ostati samo na dva napadača, Petkoviću i Drmiću
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. srpanj 2022. 15:09

Komnen Andrić mogao bi vrlo brzo napustiti Dinamo! Nova destinacija srpskog napadača rođenog u Novom Pazaru trebao bi biti francuski prvoligaš Clermont. Danas nam je stigla informacija da će Francuzi ovih dana poslati i službenu ponudu za Dinamovog napadača koji ulazi u posljednju godinu ugovora s plavim klubom.

Naravno, nikad se unaprijed ništa ne može s sigurnošću tvrditi dok transfer ne bude realiziran, ali naša saznanja govore da je priča vrlo blizu realizacije. Ako se sjećate, Clermont je već prošlog zimskog prijelaznog roka želio dovesti Andrića, ali se tada taj transfer nije realizirao.

image

Bruno Petković i Komnen Andrić

DAMIR KRAJAC Cropix

Ovaj obnovljeni interes za Dinamovog napadača govori u prilog činjenici da ovoga puta hoće. Naime, dolaskom Josipa Drmića, sasvim je jasno da Andrić neće imati previše prilike igrati u plavom dresu. Zato jest sasvim logično da ga se transferira. Dakle, ‘plava devetka‘ očito odlazi, a po onome što znamo, Dinamo bi trebao inkasirati milijun eura. Što je jako dobra cifra na napadača koji ulazi u zadnju godinu ugovora. Uostalom, za istu cifru su ga Modri svojevremeno 2019. godine kupili od Intera.

image

Deni Jurić

RONALD GORSIC Cropix

Osim Andrića, Dinamo se rješava još jednog napadača, radi se o Deniju Juriću koji će po našim infornacijama na posudbu u Goricu, no taj posao još nije sklopljen. Jer pojavila se opcija da Jurić nastavi karijeru na pusudbi na - Rujevici! O povijesti transfera između Dinama i Rijeke već su napisani traktati, hoće li Jurić biti novo ime koje seli na Kvarner?

On svakako mora revitalizirati karijeru, a Gorica ili Rijeka su idealna mjesta za takav poduhvat. Modri ipak neće ostati samo na dva napadača, Petkoviću i Drmiću. Naime, trener Ante Čačić kao trećeg napadača u špici vidi Azera - Mahira Emrelija. Uostalom, Emrelijeva primarna pozicija i jest klasični napadač.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 19:38