Sergej Jakirović

 ŽELJKO HAJDINJAK/Cropix
ISKUSNO LICE

Kad je on na terenu, Dinamo ne gubi. Hoće li mu Jakirović sad vjerovati ili će i dalje ‘miksati‘?

Već u četvrtak u Plzenu saznat ćemo kakvi su planovi trenera maksimirskog kluba
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. studeni 2023. 22:45

Danijel Zagorac branio je u nedjelju u Varaždinu, Ivan Nevistić je ostao u drugom planu. Znači li to da se trener Sergej Jakirović definitivno odlučio da iskusni vratar postane Dinamova "jedinica"?

U posljednje četiri utakmice HNL-a, Zagorac je branio tri puta, protiv Istre, Lokomotive i Varaždina. Dinamo u ta tri ogleda, bez obzira što je bilo dramatično i šokantno u posljednje dvije utakmice, nije izgubio. U onoj protiv Gorice, kad je branio Nevistić - jest. Kao i u Splitu protiv Hajduka kad je također ubilježen poraz.

image

Danijel Zagorac

DAVOR PONGRAČIĆ/Cropix

Nevistić je branio i kad se gubilo od Sparte u Pragu, Ballkanija u Prištini, Viktorije Plzen u Maksimiru... Nevistić je u svim natjecanjima branio 12 utakmica, primio je 16 golova, a samo dva puta imao je clean sheet. Zagorac je pak računajući nedjeljni sraz u baroknom gradu branio na četiri utakmice u kojima Modri niti jednom nisu izgubili.

Primio je tri pogotka, a jednom je mrežu ostavio čistom. Hoće li mu to biti preporuka za hvatanje "jedinice"? Ili će Jakirović i dalje miksati vratare? Vidjet ćemo već u četvrtak u Plzenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:20