Dinamo je izgleda sve dogovorio s novim velikim pojačanjem

 TOMISLAV KRISTO/CROPIX Cropix
SADA JE SVE JASNO

Kapitalac vrijedan šest milijuna eura je na putu za Maksimir! Evo znaka da je veliko pojačanje blizu Dinama

Čeka se samo još službena potvrda da je transfer Martina Ojede u zagrebački sastav gotova stvar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2021. 19:00

Martin Ojeda je novi igrač Dinama, barem tako tvrde brojni argentinski mediji koji pišu kako je posao skoro gotov i da će službeno biti završen u ponedjeljak. Dinamo se za 23-godišnje argentinsko lijevo krilo koje može igrati i desno i na polušpici borio s američkim Orlando Cityjem, no izgleda da su Modri ipak atraktivniji i po ponudi i kao destinacija.

Ojeda nastupa za Racing, a ove je sezone u 36 utakmica zabio 15 golova i upisao četiri asistencije. Kako je i sam rekao, Argentinac koji vrijedi šest milijuna eura, ima vrlo komplicirano stanje sa svojim pravima.

"Godoy Cruz ima 50 posto prava na mene, Racing 30 i još jedna grupa 20 posto. Ne znam što će biti dalje, ali volio bih ponoviti godinu poput ove u kojoj sam imao puno samopouzdanja. Sudbina će reći gdje ću nastaviti karijeru", nedavno je izjavio Ojeda.

Izgleda da je sudbina rekla Dinamo, a za to je stigla i nova potvrda. Naime, Ojeda je na Instagramu zapratio Modre, a oni su mu uzvratili jednakom mjerom. U profesionalnom nogometu to je obično jasan znak da je posao dogovoren i da je dogovor postignut i sada ostaje samo za pričekati službenu potvrdu ovog velikog transfera.

Ojeda bi tako trebao postati sedmi Argentinac u Dinamu nakon Guillerma Suareza, Luisa Ibaneza, Adriana Calella, Leandra Cufréa, Pabla Migliorea i Leonarda Sigalija koji ima i istog menadžera kao Ojeda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 18:35